hvordan man kan identificere og spise miljømæssigt bæredygtige fisk

Fisk er den primære kilde til protein for mange kulturer rundt om i verden , og en lækker kost korte for mange andre . Desværre , det er groft derude for en fisk i disse dage . Ikke kun gøre mennesker fortsætte med at dumpe affald og giftstoffer i vandet , men klimaændringerne er øget havtemperaturer og dræbe koralrevene , at mange arter ringe hjem . I henhold til Marine Stewardship Council , er 24 procent af verdens fiskeri overudnyttet eller udtømt , hvilket betyder vi at fange og spise dem hurtigere end de kan reproducere . Over halvdelen af verdens spiselige arter -52 procent-er ved fuld udnyttelse , bare en lille stigning væk fra over-udnyttelse eller udtømning .
Så hvordan man kan være ansvarlige forvaltere af miljøet og stadig nyde den skaldyr du elsker ? . Følg disse enkle tips
1 .
SPISE underudnyttede arter. Tjek Environmental Defense Fund 's seafood vælgeren ( http://www. edf. org/page. cfm?tagID=1540 ) for oplysninger om øko-venligste arter at spise . Disse er de 24 procent af fiskearter ikke i fare for at uddø .
2 .
SHOP fra bæredygtigt fiskeri . Kig efter MCS ( Marine Stewardship Council ) Etiketten på din fisk og skaldyr . Disse fisk er høstet gennem certificerede bæredygtige metoder . Besøg http://www. msc. org/cook-eat-enjoy/fish-to-eat at få adgang til en database med MCS-godkendte fisk og hvor du kan købe dem .

3 .
STØTTE lokal lovgivning. Mange byer , stater og nationer udforsker fange aksjer lovgivning , hvilket ville tildele en procentdel af hvert år maksimale tilladte fangstmængde for fiskere og også tillade dem at sælge deres aktier. På denne måde får fiskerne et økonomisk incitament til at beskytte den langsigtede sundhed af havene , de fisk, snarere end over-udnytte dem i et forsøg på at fange flest fisk , de kan , mens der stadig er fisk at fange. Underskrive et andragende , skrive et brev eller ringe til din kongresmedlem og fortælle ham , at du vil dine børnebørn at vide , hvad tun smager . Du kan lære mere om fangsten aksjer lovgivning på http://www. nmfs. noaa. gov/sfa/domes_fish/catchshare/index. htm .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.