hvordan man kan købe genbrugspapir plader

Paptallerkener er praktiske , men de fleste af paptallerkener er et produkt af træer , der er blevet skåret ned . Træer har en stor indvirkning på miljøet. De optager forurenende stoffer såsom kulilte og kvælstofdioxid gennem deres blade og tilføre ilt for dig at trække vejret . På grund af denne indvirkning på miljøet , er det klogt at hjælpe med at redde så mange træer som muligt . Ved at købe genbrugspapir plader , vil du bruge et produkt , der er blevet genbrugt fra andre materialer snarere end fra skære ned yderligere træer .
1 .
Besøg en lokal detailhandel eller stormagasin kendt for at sælge miljøvenlige produkter , såsom Target . Den genbrugspapir plader vil typisk være placeret i " Paper Goods " sektionen . Dixie , Solo og Natural Elements er blot nogle af de virksomheder, hvis genbrugspapir plader sælges i detailbutikker .
2 .
Kig på emballagen . Det skal oplyse, om eller ej pladerne genbruges . Pakken skal også fortælle dig , hvilken procentdel af pladerne blev lavet af genbrugsmateriale. Jo højere procent, jo bedre , hvis du forsøger at være miljøvenlig . Emballagen vil også fortælle dig , hvis paptallerkener er biologisk nedbrydelige , og de skal angive hvilken procentdel af pladerne blev lavet fra post -consumer materialer . Højere procentdele er bedst for dem som godt . Hvis pladerne er hvide , bør etiketten oplyse, om de var hvide med kemikalier såsom blegemiddel eller om de var hvide med en proces , der er sikkert for miljøet .

3 .
Besøg hjemmesider som Eco Products. com , Chinet. com , og Amazon. com at købe paptallerkener online . Ved at handle for dine genanvendt plader online , har du adgang til en bredere vifte og brands , som ikke findes i butikkerne . Når du køber online , kan du angive mængden af pladerne du ønsker at bestille . For at bestille pladerne online , skal du angive gyldige kreditkortoplysninger og en forsendelsesadresse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.