hvordan man kan spare energi og ressourcer

Måder at reducere effekten af den globale opvarmning
Global Warming er nu påvirker verden meget. Mange forskere har også udtrykt deres bekymring for global opvarmning . Her er nogle tips til at gøre dit hus og verden mere miljøvenlig
1 .
1 . BRUG CFL LIGHTS
Man ændring, som virkelig kan gøre en forskel, er , hvis du bruger nye CFL ( Compact Fluorescent Light-Lamper ) lys i stedet for den almindelige elpærer . Disse lys sidste meget længere end de normale , bruger omkring ¼ af elektricitet ( det er fordi 26 watt i de typiske CFL pærer svarer til 100 watt i de normale lygter ) , og er på næsten ethvert sted , der pærer sælges . Disse indeholder også 5 mg kviksølv , så de ikke flimrer så meget , når de er tændt . En anden måde du kan være miljøvenlig med disse lys er ved genanvendelse dem . Ja , de er fuldt genanvendeligt. Og selv om de koster omkring 3-5 gange så meget som normale lamper , de er grønne vej at gå .
2 .
2 . Betale dine regninger ONLINE
betale dine regninger online er også en biggie . Du kan også reducere mængden af træer , der anvendes i processen . Faktisk , hver Forenede Stater hjem , hvis betalte deres regninger online, fast affald fradrag ville være fra 1,6 milliarder tons om året til 2,1 millioner tons om året . Nu det er en gigantisk forskel . Du får dine penge hurtigere også , hvis du skifter til at betale din skat på nettet.

3 .
3 . Genbruge papir
Folk i Amerika genanvendt 42 millioner tons papir sidste år , hvilket var halvdelen af , hvad de brugte . Resten går til Junkyard . Dette er et spild træer (900 millioner euro om året ) og skade miljøet. Vi kan reducere mængden papir , der bortskaffes ved at købe genbrugspapir . I virkeligheden , for hver købt ton genbrugspapir er folk sparer 17 træer , 7000 liter vand , 4000 kWh energi , og en bonus på omkring 1000 lbs af reduceret forurenende stoffer fra luften .
4 .

tre måder ovenfor er alle meget nemme at udføre og vil gøre verden til et bedre sted . Og hvis alle genvindes og ryddede op i miljøet , ville verden se ud som en meget bedre sted at leve i.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.