hvordan man kan undslippe en bjørn knus

Bear hugs er en dæmpende teknik . Det er meget svært at gøre gengæld , fordi dine arme er fastgjort til din side . Men det er muligt at undslippe . Denne guide vil give dig grundlæggende færdigheder til at hjælpe dig med at få væk . Prøv disse trin med en partner

Du skal bruge:
En partner
. Tillid.
Din stemme .1 .
Det første skridt er altid at bruge din stemme . Scream for hjælp eller råbe "nej ! "Dette vil skabe opmærksomhed om dig og din voldsmand . Når nogen ønsker at få dig til skade, og de ønsker ikke opmærksom på dem .
2 .
Den anden linje i forsvaret kaldes en " distraktion teknik " . Det er et skridt bruges til at distrahere modstanderen fra, hvad de laver . I en bjørn knus de bedste ting at gøre, er at trampe på foden . Du kan også ramt i lysken eller sparke deres knæ . Nogle mennesker foreslår hoved butting . Men jeg ikke anbefale dette . Hvis du rammer dit hoved galt kan du banke dig selv ud ved at gøre det meget nemmere for din hacker at kidnappe dig .
3 .

Før du kan flygte fra en bjørn knus skal du først jorde dig selv ind jorden . Tænk på en sumobryder , da han får klar til en kamp . Han sænker sin krop og udvider sin holdning klar til sin modstander til at handle . Har din partner grab dig bagfra og sørg for dine arme er fastgjort til din side . Start med at udvide din holdning og sænke dig ind i en sumo-lignende positur.
4 .
Det næste trin kræver en hurtig og eksplosiv bevægelse . Nede under sumo-lignende positur, hæve dine albuer lidt op . Så i en hurtig bevægelse , skyder op og hæve dine skuldre og arme højt . Dette vil bryde dit angribere hold på dig . Praksis med din partner , før du kan få ud af en stram hold .
5 .
RUN ! At komme væk er altid din vigtigste mål . Må ikke blive til " afslutte job " . Du ved ikke, hvad hackeren er i stand til . Det er bedre at komme i sikkerhed .

6 .
Overvej at lære selvforsvar ved at tage kampsport klasser . Nogle af de bedste kampsport skoler for selvforsvar er Taekwondo , Haipkido , Ju-jistu , Aikido og Karate .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.