hvordan man laver en førstehjælp kit

Mange mennesker har off -the-shelf Førstehjælpskasse i deres hjem eller bære en i deres bil . Disse kits giver en dejlig følelse af sikkerhed , men meget lidt reel fordel i en nødsituation . I denne eHow jeg vil vise dig hvordan man laver en første-kit , som ville imponere selv en erfaren paramediciner

Du har brug for ! .
Drejervævet
Ace wrap .
flydende Benadryl .
Bactine .

Handsker .
" Pocket Mask " CPR maske .
Sikkerhed saks .
Lille taske med lynlås .1 .
Hvis du allerede ejer en førstehjælp kit du kan smide de fleste af de ting derinde . Det er junk , at du aldrig vil bruge . Gem alle gaze eller medicin ( f. eks Motrin ) . Du kan selvfølgelig gemme indholdet , hvis du har plads .
2 .
I det rum, du har nu skabt (eller i en ny lynlås kosmetik-type pose ) sted mindst 6 ruller af gaze og en stak gaze puder eller andet absorberende forbinding . Dette er din bedste ven for enhver form for blodtab . Reglen for blødninger store og små er lægge pres på såret . Intet er mere nyttigt for dette end gaze puder , fast plads om nødvendigt ved gaze wrap .
3 .

Place mindst 4 ruller af medium størrelse Ace forbinding i sættet . Ace bandage kan bruges over gaze til at give pres på et område med blødning . Også Es kan bruges til at holde en improviseret skinne på plads . Vær forsigtig , når du bruger et es bandage ikke at pakke alt for stramt. Hævelse af skaden i henhold til wrap kan påvirke blodforsyningen .
4 .
En allergisk reaktion kan være en medicinsk nødsituation hvis den er alvorlig nok . Der er receptpligtige selvinjektion udstyr til personer, der ved, at de er modtagelige , men for nogle mennesker deres første allergiske reaktion er deres sidste . Flydende Benadryl administreres hurtigt er det hurtigste ikke-receptpligtige nødløsning for at imødegå den reaktion , indtil du har tid til at få endelig lægebehandling .
5 .
Kraftig saks med gode råd om sikkerhed ( en afstumpet forreste kant ) kan anvendes til alt fra at fjerne tøj over en skadet led at skære væk en ulykke ofrets sikkerhedssele .

6 .
Bactine markedsføres som et desinfektionsmiddel , men det reelle værdi er som en mild lokalbedøvelse for mindre bid og stik . Den indeholder en kraftfuld lokalbedøvelse , som kun kan værdsættes af en person med en smertefuld hvepsestik eller flere brand ant bider .

gode råd og advarsler


 • Få professionel medicinsk hjælp til nogen alvorlig skade eller sygdom .
 • For de fleste alvorlige skader eller sygdomme de bedste ting , du kan gøre, er at ringe 911 .
 • Hæld ikke desinfektionsmiddel ( ligesom alkohol ) på et åbent sår . Det vil onlyh skade væv og øge risikoen for infektion .
 • Flyt ikke offer for en traumatisk skade . Prøv at stoppe nogen indlysende blødning og vente på redningsmandskab at nå frem .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.