hvordan man overlever en Zombie Apocalypse ( den nemme , rette måde)

Fundet dig i midten af en zombie apokalypse ? Ønsker at overleve , men ved ikke hvordan ? ! Læs denne artikel hurtig til at gøre det gennem

Du skal bruge: .
vilje til at overleve
Evne til at skære følelser .
Våben.
Køretøj .


1 .
Okay , så en eller anden måde ( regeringen sandsynligvis ) du har fundet dig selv i midten af en zombie apokalypse . Tal om en dårlig dag hva ? Nå , du skal ikke være alt for ked af det , afhængigt af et par centrale betingelser dette kan vise sig at være en velsignelse i forklædning . Hvis betingelserne falde på plads , vil du være i stand til livet et liv i luksus i løbet af apokalypse .
2 .
Der er et par ting, vi skal gå over virkelig hurtig.
1 . Hvis du læser dette fra midten af en zombie whorde du skal stoppe med at læse , og køre /kæmpe dig vej til mindst en form for husly , før du læser denne artikel .
2. We nødvendigt at fastslå, nøjagtigt hvilken slags zombier vi har med at gøre . I mit sind er der tre mulige zombie typer
a. ) Classic Romero Zombie-. Langsom bevægelse , dumme , bleg blålig hud . ( bedste fald )
b. ) New Dawn of the Dead Zombie-Wicked hurtigt og skøre , hud som regel hængende ud i bidder .
c. ) Trilogy Zombies-Smart , i stand til at kommunikere og ordningen . Normal hastighed og udholdenhed . ( worst case scenario )

3 .
Nu chancerne er du har en af ovenstående zombie typer . Hvis du har type A , vi er i lykke ! De er ret nemme at overliste og ødelægge . Krisecentre fremstillet behøver kun moderat beskyttelse. Hvis du har tegnet et kort strå og endte med en type B- zombie , godt det kunne være værre , men den er langt sværere med type B zombier . De kan ikke være nemt outran . Krisecentre skal være meget stærke på grund af den omstændighed, at de vil ramme den med fuld styrke for at forsøge at skaffe sig adgang til din sikre sammensatte /hjernen . Nu , hvis du gjorde virkelig korte strå ( aka , fik skruet ), så er du en berømt bæk , hvis navn jeg ikke vil nævne . Ethvert forsøg på at opbygge regelmæssigt krisecentre vil blive modarbejdet , før du virkelig kan endda få enhver bygning gjort . Din bedste fald ville at snuble over nogle form for militær bunker , mens du er på flugt i dit liv , men selv da , er udsigterne er temmelig dystre .
En sidste bemærkning om zombie typer . Den er utrolig sjælden , men ikke uhørt at tegne et meget kort strå ( alias , der var ingen strå , fik du suckered . ) og ender med en combo type . En combo type kan være enhver kombination af de ovennævnte typer ex-type AC , BC . Der er ingen AB skriver, fordi de er direkte i modstrid med hinanden .
a. ) Type AC-Du kan fanget en lille pause , der har type AC i løbet af blot skrive C. De er lige så intelligent /list , men ikke nær så mobilt . Drage fordel af denne , når man planlægger en offensiv angreb .
b. ) Type BC-Jeg begynder at tænke du enten a. have den værst held er muligt, eller B. Du gør ting op . Mens type BC aldrig er blevet observeret i naturen er det muligt . Det ville være helt værst tænkelige scenario . Du har intelligente , utrolig hurtig og aggressiv zombier . Dine dage er talte min ven .
4 .
Nu , for at overleve apokalypse vi brug for følgende fire ting ( opført i prioriteret rækkefølge . )

1 ). Shelter-Vital til overlevelse . Nogle vil hævde, at et våben ville være det vigtigste . Jeg vil have dig til at tænke over dette et øjeblik selv . Hvis du har et våben , har du stadig ingen steder at gemme sig, men hvis du har et sted at skjule , kan du ikke brug for et våben . Ting at se til på et krisecenter , højtliggende terræn , walled , ingen vinduer eller vinduer med barer , så få adgangspunkter som muligt , godt oplyst , og så langt fra større byens som muligt.
2 ). Våben-Nu skal vi komme til at have en lidt sjov : ) . Der er standard kanoner blah blah blah . Mens disse er nyttige ( shotgun frem for alt ) , de mest nyttige , at nemmest at finde /konstruere ville være en machete /spyd .
med en pistol , du løber tør for kugler , men med en machete /spyd du aldrig løber tør for ammunition. Den Machete gør det temmelig nemt at halshugge zombier som straks fjerner truslen , men du er nødt til at være tæt på dem . Med Spear , skal du være lidt mere præcis , men du har sikkerhed i den afstand, du kan angribe fra . Brug af spyd forsøge at sigte mod øjenhuler med opadgående kraft
3 ) Mad /vand-. Nogle film gør et stort nummer på denne ene . Selv om det er afgørende at overleve , hvad der ofte overses , er , at der vil være masser af mad tilbage i huse /supermarkeder og vand vil være næsten everwhere , så længe du ikke har type BC Zombies du vil være fint .
4 ) Hjælpere . -Sørg sit folk, du kan stole på . Under hjælpere gør det meget lettere at forblive på udkig og konstruere krisecentre . Hjælpere kan gå samle forsyninger og er expendible hvis absolut nødvendigt .
Bare være smart , at køre hurtigt, og husk altid at have en vej ud . Spare 1 bullet just in case du ikke .

gode råd og advarsler


 • Et køretøj kan bruges til hurtig husly . Viger fra den lille hybrid ting selv til fordel for en stor lastbil /utility van .
 • Tætsluttende tøj for at minimere risikoen for at blive viklet ind i en zombiefest .
 • Hvis du allerede er i selskab med en person, der fik lidt , er det vigtigt, at du bortskaffe dem hurtigt .
 • Zombie kød ikke er spiseligt , jeg ved du vil blive fristet , men gør ikke.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.