hvordan man passer kemiske brandsår

Hvordan til at passe Chemical Burns . Husholdningskemikalier kan forårsage grimme forbrændinger og vide, hvordan man behandler dem, er et skridt i en sikker husstand

Du skal bruge: .
Vand , helst et brusebad
Bandager .
Poison Control Number .1 .
Hvordan til at passe et Kemiske brænde kan være ganske let . Hvis du kender den kemiske at være ikke livstruende derefter tage enkle forholdsregler . Vask det berørte område med koldt vand i 20 minutter. Hvis store eksponering er sket fjerne tøj og køre brusebad og stå i det i tyve minutter.
2 .
Hvis den kemiske har fået i øjet skyl dem med koldt vand i ca 20 minutter så godt. Iført briller ved håndtering af kemikalier vil bidrage til at udrydde dette problem .
3 .

Fjern alle berørte tøj . Med behandskede hænder lægge alle de berørte tøj i en pose til enten vaske eller smide ud . Må IKKE håndtag tøj med bare hænder . Ligeledes vil du gerne luften det område , hvor du arbejdede med kemikaliet ud , kan dampe forårsage så megen skade som den kemiske selv .
4 .
Dernæst vil du ønsker at sætte en forbinding over det inficerede område at holde det fra at komme i kontakt med røg eller flere kemikalier . Bare bandage ligesom alle andre såret .
5 .
Kend de kemiske og koncentration og kalder gift kontrol . Dette er primært en forebyggende foranstaltning . Også pasning af et kemisk forbrænding korrekt , vil du have til at håndtere alle vinkler , og det er kun i tilfælde af, at den kemiske du spildt på din hud er gennemtrængelig for huden og har indtastet blodet . Poison Control skulle hjælpe dig med at løse dette problem , og hvis du skulle se en læge .

6 .
Hvis NOGEN grund til alt hvad du tror, at der er komplikationer , straks se en læge . Dette vil sikre, at du rigtigt har passet en kemisk forbrænding og beskyttet dig selv .

gode råd og advarsler


 • Kemikalier kan være farlige . Følg altid alle INSTRUKTIONER !
 • Søg straks læge , hvis du er usikker på kemikaliet.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.