nuklear stråling behandlinger

Behandlinger for udsættelse for nuklear stråling falder i to kategorier : naturlige og farmaceutisk . Naturlige behandlinger omfatter beta -caroten , dihydroquercetin , svovl , hajleverolie , modificeret citrus pektin , oligomere proanthocyanidins , vitamin A , natriumalginat og kaliumiodid . De naturlige behandlinger er til rådighed nu , men lægemidler såsom pentetate calcium trinatrium , pentetate zink trinatrium og en pifitrin-alpha sammensatte forblive i udviklingsstadiet

betakaroten


Beta caroten er en ugiftig form af vitamin A. Det er fundet i rodfrugter som yams , gulerødder og søde kartofler . Spinat, broccoli , rosenkål , tomater og salat er også rige på vitamin A. Frugter som melon, abrikoser , græskar , mango , papaya , ferskner og appelsiner kan også hjælpe med at beskytte en mod de skadelige virkninger af stråling .

Dihydroquercetin og svovl


Dihydroquercetin , der findes i lærketræ , drue blade og frugter , beskytter kapillærer og øger leverfunktion . I sin sammensatte form , synes svovl for at beskytte kroppen fra stråleskader . Æg er en god kilde til svovl . Undersøgelser stadig udføres på disse elementer til at kontrollere præcist, hvordan de behandler udsættelse for radioaktiv stråling .

natriumalginat


Natrium alginat kan neutralisere strontium 90 , et radioaktivt stof , som binder sig til det og udskiller den fra kroppen . Kelp , hiziki , irsk mos , kanten og andre havet grøntsager er gode kilder til natrium alginat , selv om alt for meget kan give problemer for en sund skjoldbruskkirtel på grund af høje niveauer af jod .

hajleverolie


hajleverolie fra farvandene ud for Grønland og Sverige indeholder alkylglycerols , der synes at trænge ind i membraner af celler, når taget under , og efter endnu før udsættelse for stråling . Squalen er en anden kemisk indeholdt i hajleverolie , samt oliven og olivenolie . Dette synes at blande sig med strålesyge , samt dannelsen af tumorer i prostata , æggestokke , bryst-, tyktarms -og livmoderhalsen .

kaliumiodid

kaliumiodid er standarden behandling for nuklear stråling . Hvis den rigtige dosis er taget på det rigtige tidspunkt det kan forhindre det radioaktive jod fra at blive absorberet af skjoldbruskkirtlen . Da skjoldbruskkirtlen kræver jod til at fungere ordentligt , får noget jod i kroppen trukket ind i skjoldbruskkirtlen . Radioaktivt jod vil ødelægge skjoldbruskkirtlen . Ved at oversvømme skjoldbruskkirtlen med kaliumiodid det forhindrer indtaget eller inhaleret radioaktivt jod fra akkumuleres i skjoldbruskkirtlen .

Ca-DTPA og Zn-DTPA

Pentetate calcium trinatrium og pentetate zink trinatrium er blevet godkendt af FDA til produktion og afsætning til behandling af stråling forurening . De to stoffer har vist sig at tilskynde til afvikling af plutonium , curium og americium , giftige forurener i stråling fra kroppen gennem urinen . Ca-DTPA er mere effektiv i de første 24 timer efter eksponeringen, men det gør får kroppen til at miste visse mineraler . Denne bivirkning er mindre indlysende med brug af Zn-DTPA , som også er ikke så effektiv som Ca-DTPA . De to forbindelser er nogenlunde lige effektive efter de første 24 timer. De kan også bruges sammen med kaliumiodid .

Pifitrin-Alpha Compound

Rusland biologer , der arbejder med amerikanske og israelske forskere har udviklet et stof , der har vist sig at beskytte mennesker mod virkningerne af stråling . Kliniske forsøg på aber og mennesker har vist, at brugen af forbindelsen før eller efter at være udsat for stråling beskyttede emner fra død og sygdom som følge af eksponering . Der er håb om, at dette stof vil være til rådighed til brug i 2010 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.