tre metoder til pesticid affald

Pesticider er nyttige i forbindelse med behandlingen haven sort bugs der ødelægger frugter og grøntsager, men kan være farligt, hvis bortskaffes forkert . Pesticider har været kendt for at forårsage sygdom , hudskader , og kan forgifte grundvandet . Ulovlig pesticid bortskaffelse kan også føre til enorme bøder og eventuelle fængsel tid . Heldigvis er der flere måder at bortskaffe pesticider i en korrekt og lovlig måde

skyllevand


Skyl vand, der bruges til at rense pesticid tønder og poser har farlige potentiale , da det kan forurene grundvandet og vandløb det kommer i kontakt med . Der er nogle generelle regler for skyllevandet . Må ikke løbe skyllevandet i jorden eller septiktanke . Du skal heller ikke dræne skyllevand i grøfter eller vandløb , og ikke begrave den . Brug i stedet skyllevand at fortynde pesticidformuleringer, og anvende skyllevandet til en føderal godkendt dumping -området , også kaldet en føderal mærket site .

tomme containere


Pesticider generelt kommer pakket i sække eller tønder . Hvis det er i en pose , kan det rystes rent og lovligt begravet i en sundhedsmæssige område . Tomme tromler skal pres skylles , eller tredobbelte skylles , før afgang . Til triple- skylle , tømme beholderen , refill beholderen med en fjerdedel til en femtedel fuld , og skyl grundigt . Hold skyllevandet og bortskaffes som beskrevet ovenfor.

Overskydende Blanding


Udvandet pesticid tilovers i din sprøjtetanken er sværest pesticid sort at bortskaffe . Prøv at måle præcis, hvor meget pesticid , du har brug for nogen spray , som den eneste måde at komme af overskydende blanding er at begrave det i en mærket site .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.