Hvad er pH i limesaft ?

Surhedsgrad eller alkalinitet af en opløsning er målt på den 14- punkt pH- skalaen . En base løsning er neutral (7) ; under 7 angiver en sur opløsning , over 7 indikerer en basisk opløsning . PH i limesaft falder til under 3

Forståelse pH


Forstå pH kan hjælpe dig med at bevare fødevarer sikkert derhjemme . PH i din levnedsmiddel bestemmer, om du skal bruge en vandbad Canner eller en tryk Canner . Når konservesindustri fødevarer med en pH-værdi på over 3 , kan du være i stand til at sænke den samlede pH ved tilsætning af kalk juice til blandingen , og derefter bruge vandbad metode .

Certificeret Kemi


Den amerikanske Food and Drug Administration ( FDA ) har gjort omfattende forskning på pH af fødevarer for at sikre en sikker fødevareforsyning gennem kommercielle og hjem forberedelse . I FDA 's bakteriologiske Analytical Manual offentliggjort januar 2001 , etablerede forskere pH limesaft i intervallet 2,2-2,4 i deres behandling af konserves .

Lime Juice er Sure


Test til pH faktisk undersøger aktivitet brint ioner i den kemiske reaktion . Limesaft har været bestemt af mange videnskabelige undersøgelser, der skal sure , uanset ændringer i kemiske indhold på grund af en bestemt sort af kalk , eller hvor og hvordan den kalk blev dyrket .

Kemisk Makeup


pH påvirker kemi . For eksempel , konserves når være sikker på at følge de særlige forhold behov . Hvis din konserves opskrift kræver 2 spsk . limesaft for hver kvart af tomater , skal du bruge præcis 2 spsk .

Andre anvendelser

Udover anvendelse i madlavning , er limesaft bruges som en vand supplement til husdyr for at tilskynde drikke og som rensemiddel ingrediens i vaskemidler og rengøringsmidler . PH er ikke ofte identificeret i disse programmer , men den sure natur limesaft gør disse anvendelser effektiv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.