Hvor længe er influenza smitsom ?

Hvor lang er Flu Smitsom


Når influenzasæsonen kommer rundt , er det vigtigt at være ekstra opmærksom på at undgå at fange virus . En person med influenza kan overføre virus en dag før de selv begynder at vise symptomer på virus . Og de vil fortsætte med at være smitsom i fem dage , efter at de udvikler symptomer, selvom de stadig er hoste og nysen . Dog kan små børn og personer med nedsat immunforsvar være smitsom i op til to uger.

Hvordan får man influenza?


Selvom det er en god id¨¦ at vaske dine hænder oftere under influenza sæsonen, folk oftest fange influenza , når deres mund eller næse kommer i direkte kontakt med respiratoriske fugt dråber fra Den hoster eller nyser af en inficeret person . Disse dråber kan fremdrives op til tre meter op i luften og er ofte for små til at se .

Du kan også fange influenza ved at berøre disse dråber på en serviet , skrivebord , dørhåndtag og derefter røre din mund eller næse .

Har du fanget Flu ?


Hvis du har været udsat for influenza -virus , vil det tage 1-4 dage for din symptomerne udvikler sig. Men hvis du vil være sikker på , at dens influenza og ikke blot en kold , bliver du nødt til at blive undersøgt af en læge . Symptomerne på influenza er ganske på samme måde som almindelig forkølelse og andre åndedrætssygdomme.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.