Nicorette tyggegummi instruktioner

Nicorette er en populær nikotin -holdige tyggegummi markedsførte at hjælpe folk holde op med at ryge. Tygge tyggegummi frigiver nikotin bidrage til at reducere cravings for stoffet , som normalt leveres af røgen fra en cigaret .
En Food and Drug Administration godkendt rygestop støtte , kan Nicorette være meget effektiv i at hjælpe en person sparke vane at ryge . Dog bør vejledningen til Nicorette tyggegummi brug nøje forstås og følges for at sikre succes i rygestop , samt at undgå nogle ubehagelige bivirkninger .

Du skal bruge:
Pen og papir
. eller en computer og printer .
Køleskab magnet .
Information om den medicinske tilstand .
.

korrekt dosering


Det første trin i brugen af Nicorette tyggegummi er at beregne hvor meget du ryger . Hjørnetand fås i 2mg ( milligram ) og 4 mg pr stykke , og skal købes omhyggeligt , afhængigt af forbrugte mængde af tobak .

Nicorette produkt hjemmeside har en nyttig regnemaskine til dette formål . Hvis du ønsker at stoppe med at ryge , og i øjeblikket røg op til 25 cigaretter om dagen, 2mg tyggegummi er , hvor du vil begynde . Hvis du ryger mere end 25 cigaretter dagligt , så Nicorette 's oplysninger tyder på, at du starter med de 4 mg tyggegummi .

Begyndelsen Nicorette


Ifølge produktet hjemmeside , bør Nicorette anvendes og gradvis reduceres over tid . Når du begynder at bruge Nicorette tyggegummi på enten 4 mg eller 2 mg dosis , tygge en brik hver 1 til 2 timer for de første seks ugers brug . Fra uge syv til ni , bør dosis nedtrappes ned til ¨¦t stykke hver 2 til 4 timer , og i løbet af to uger af dette 12- ugers program , er dosis reduceret til en brik hver 4 til 8 timer .

Nicorette anbefaler også efter et program, som det tilbyder , kaldet Engagerede quitters , som er en mere individualiseret plan om at stoppe med at ryge med hjørnetand .

korrekt brug


Når du bruger Nicorette , bør du langsomt tygge tyggegummi i en periode på op til omkring 15 tygges , hvorefter en svag snurren eller " pebret " smag bør kunne spores . På dette punkt, bør du holde gum " parkeret " mellem din kind og tandkød . Dette er et vigtigt punkt i undervisningen , da længere eller hurtigere du tygge , jo mere nikotin er frigivet på en gang . For meget nikotin frigivet kan forårsage irritation i halsen eller kvalme , så det er vigtigt at tygge tyggegummi langsomt . Det anbefales at tygge igen, når snurrende fornemmelse er væk . Den nikotin i ét stykke af Nicorette tyggegummi bør afvikles inden for en halv time, og hjørnetand skal kasseres , aldrig genbrugt .

Tilsagn om hjælp Nicorette er et stort skridt i retning af rygestop , og vil vare gennem 12 uger af dit liv . Udnyt de mange forskellige smagsvarianter det produkt tilbud , som omfatter frugt og flere typer af mynte , som supplement til de regelmæssige , unflavored produkt .

Nicorette anbefaler , at hvis du stadig oplever nikotin trang efter 12 uger, er det bedst at konsultere din læge, før du bruger det yderligere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.