grundlæggende hjerte livsunderstøttende retningslinjer

Grundlæggende hjerte livsopretholdelse er en kombination af CPR , eller genoplivningsudstyr , med automatisk ekstern Defibrilator ( AED ) uddannelse . Grundlæggende hjerte livet støtte adskiller sig fra avancerede hjerte livet støtte, at det kan blive undervist til medlemmer af offentligheden, fordi det kræver lidt at ingen specialudstyr og ingen administration af medicin . Derfor skal du altid tilkalde mere avanceret medicinsk hjælp , inden du begynder på et redningsforsøg med grundlæggende hjerte livsgrundlaget

Vurdering


Det første skridt i en rednings- forsøg er at vurdere situationen for fare . Kig efter kilder til elektrisk stød , såsom en nedskudt højspændingsledning , eller for andre farer såsom trafikken . Tage skridt til at fjerne enhver fare forud for vurderingen af offeret .

Ryst offeret , mens råber højt . Hvis der ikke er noget svar , skal du placere øret lige over mund og næse og kontroller for vejrtrækning . Respirations kan agonal , eller langsom og nonrhythmic , eller de kan være fraværende i en hjerte nødsituation . Tilt ofrets hoved tilbage , tag fat i næsen og giver to vejrtrækninger , se at sørge for brystet stiger . Hvis der ikke er noget svar , begynder CPR . En puls check anbefales ikke til fællesskabet redningsfolk , kun læger .

brystkompressioner


I 2005 skiftede American Heart Association sine anbefalinger til at lægge større vægt på brystkompressioner . Til at begynde komprimeringer , placere dine hænder i midten af brystet , over brystbenet . Det er ikke længere anbefales at finde placering markører , som nøglen til overlevelse er umiddelbar indledning af CPR . Placer en håndflade ned i midten af brystet mellem brystvorterne . Dække det med den anden hånd og blonder fingrene sammen . Hæve os op over offeret , så dine arme er lige og din vægt hviler over dine hænder . Brug hele din krop , komprimere brystvæggen cirka 2 inches . Husk altid at gøre det muligt for brystvæggen til fuldt ud at stige efter hver komprimering . Det komprimeringer bør gives med en hastighed tilnærmelsesvis til 100 komprimeringer et minut og bør ikke stoppes i længere tid . Straks vende tilbage til komprimeringer efter respirations , stød eller andre afbrydelser .

respirations


Som i 2005 , er den anbefalede American Heart Association -forholdet er 30 brystkompressioner til to vejrtrækninger . Efter administration 30 brystkompressioner , vippe hovedet tilbage for at åbne luftvejene og give to vejrtrækninger på ca 1 sekund hver . Du bør se brystvæggen stige med hvert åndedrag . Hvis ikke , retilt hovedet og forsøg igen , og sørg for at få en god tætning omkring ofrets mund . Når de vejrtrækninger har fået , kan du genoptage brystkompressioner .

AED'er


I de fleste tilfælde er den eneste måde en person vil overleve en kardiel hændelse er hurtig indgriben med en defibrillator , hvorfor det er vigtigt at tilkalde hjælp , inden der indledes CPR . I mange offentlige bygninger , såsom lufthavne er der automatiske eksterne defibrillatorer ( eller antiepileptika ) . Disse maskiner er designet til fællesskabet redningsfolk at bruge og indeholder en on- board computer, dirigerer redningsmand .

Når opnå en AED , straks tænde for enheden , og følg anvisningerne . Anbring de to puder på brystvæggen , efter diagram . Tilbage væk fra offeret , og sikre ingen andre rører offeret . Når forbindelsen til ofret maskinen vil analysere den elektriske rytme af offerets hjerte og afgøre , om defibrillering er passende . Hvis det er tilfældet , at recheck sørge ingen rører offeret , og derefter trykker på knappen på maskinen som anvist . Hvis maskinen fraråder chok , vende tilbage til CPR , forlader maskinen hooked op . Revurdere patienten efter hver femte cyklus af brystkompressioner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.