hvad er bivirkninger af psykedeliske svampe ?

Psykedeliske ( hallucinogene ) svampe er typisk forbruges forsæt , selv om lejlighedsvis ved et uheld . Psilocin og psilocybin er princippet psykoaktive stoffer . Disse hallucinogener , samt andre stoffer i svampe , kan producere eftertragtede fornemmelser og uønskede bivirkninger .
En moderat dosis for de fleste mennesker er omkring 1 gram tørrede svampe , mens en højere dosis af 2 til 3 gram fører til en mere intens psykedelisk oplevelse --- men måske ubehagelige bivirkninger med en højere dosis . En typisk oplevelse varer fra fire til seks timer

Frygt


Svampe kan producere følelser af usikkerhed , frygt og paranoia , og intense visuelle billedsprog og auditive hallucinationer kan være forstyrrende eller bekymrende . Fælles objekter som træer eller husdyr ( eller andet) kan tage på en truende og truende udseende . Brugeren kan være opmærksom på , at hvad der er set og hørt kan ikke have tillid til at være reel , hvilket fører til spørgsmål om personlig sikkerhed .
Beroligelse fra en pålidelig følgesvend er gavnligt og kan afbøde negative følelser . Sommetider sådanne negative følelser kan være " arbejdet igennem " til at afhjælpe dem helt .

Kvalme


Nogle mennesker lider af en dårlig mave eller blive kvalmende . I sjældne tilfælde opkastning kan forekomme . Disse effekter er midlertidige , som regel forsvinder inden for den første time af forbruget . Opkastning kan mindske effekten af svampe , men det er usandsynligt, at helt undgå dem .
oprørt mave eller diarré er mere sandsynligt , hvis svampene er i dårlig stand og i en tilstand af forfald , når den spises . I dette tilfælde sygdom ikke et resultat af de naturligt forekommende stoffer i svampe , men fra kontaminerende bakterier eller andre mikroorganismer .

Mundtørhed


Munden kan føles tør , og der kan være et tab af følelse i læber og tungen . Nogle mennesker angiver at have en mere end normalt mængden af spyt , men det er sandsynligvis fra indtagelse af arter forveksles med psykoaktive svampe .

fysisk svaghed


En følelse af ikke at kunne styre kroppen kan forekomme . Undertiden narkotika effekter synes at komme i bølger , hvor gange brugeren kan føle sig svag og immobiliserede .
Når en særlig intens effekt er i gang brugeren kan fastsætte , indtil det går , så stå op og bevæge sig rundt i en tid, før processen gentages. Det sker kun efter indtagelse af en stor dosis og er normalt begrænset til den midterste en eller to timer af oplevelsen.

Mental Illness

Hvis der forbruges af en person med en underliggende psykisk sygdom , såsom skizofreni eller panikangst , kan hallucinogene svampe forårsage meget uregelmæssig og farlig adfærd .
Efter-effekter , hvor virkelighed og fantasi er blandet , kan vare meget længere i personer, som allerede har nogle svært ved at skelne mellem de to . Begå selvmord , mens under indflydelse af svampe , eller kort tid derefter , er ekstremt sjældne , men ikke uhørt .
Alle kan handle skøre , når de på svampe og på grund af manglende dom utilsigtet skade sig selv eller andre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.