hvem der er ansvarlig for medicinske regninger ?

Læring , at du kan drages til ansvar for en ubetalt medicinsk regningen er stressende , fordi det kan være skadeligt for din kredit . Opdage , hvem der betaler for udestående lægeregninger kan være svært at regne ud . Ideelt , der har en anden situation, gør du spekulerer på , hvis du er forpligtet til at betale en ubetalt medicinsk regningen

Fakta


Modtagelse lægehjælp kræver enighed om, at eventuelle gebyrer opstod, være dit ansvar. Kræver underskrevne dokumenter før modtagelsen service fra et hospital eller læge kontor hjælper mennesker forstår, at de ansvarlige for eventuelle gebyrer erhvervet . Nægter at tage ansvar for dine opnåede medicinsk regningen resultater i gælden blive sendt til et lovforslag samler og med tiden at gå på dit kredit record . Afhængigt af hvilken type forsikring du har, kan du blive afkrævet en co-pay , men eventuelle gebyrer ikke er omfattet af en forsikring er dit ansvar.

Børn


Der opstod lægeregninger for børn under 18 år gammel er moderselskabets ansvar . Betalende sundhedsrelaterede omkostninger er dit ansvar , hvis du har forældremyndigheden over et barn . Kæmper om børns lægeregninger kan opstå, når forældrene bliver skilt , men efter skilsmisseretten retningslinjer hjælper dig med at finde ud af hvem der er ansvarlig for afgifter . Sætte et barn på din forsikringspolice er en smart idé at hjælpe med at reducere omkostningerne , men normalt dækning er faldet , når et barn fylder 18 år .

Voksne


gætte om ansvar ubetalte lægeregninger er en kostbar fejltagelse fordi det i sidste ende kan stoppe dig fra at eje dit eget hjem eller etablering af gode kredit . I USA , er du en voksen i en alder af 18 år , så du er juridisk ansvarlig for nogen medicinsk-relaterede udgifter , du laver. At tage ansvar for udestående lægeregninger er vanskelig på grund af de høje omkostninger til sundhedspleje . Husk , selvom du ikke kan betale en medicinsk regningen , er der stadig muligheder ; ignorerer udestående lægeregninger er aldrig en løsning

ægteskab


Forudsat du ansvarlig for din egen lægeregninger er en almindelig misforståelse. for folk , der er gift . Mange stater overveje ægtepar som én , der betyder både mennesker kan holdes ansvarlig for en fremragende medicinsk regningen . For eksempel , hvis din kone havde en $ 3. 000 dollar medicinsk regningen kan du blive holdt ansvarlig for , at regningen , hvis hun ikke kunne betale det . Tage skridt til at forberede sig til dyre lægeregninger kan spare ægtepar unødige problemer i det lange løb .

Skilsmisse

ansøgning om skilsmisse er ødelæggende og dræning , men hvad med ubetalte lægeregninger , der skete under ægteskabet og efter . Forestil dig at finde er du ansvarlig for en medicinsk regningen din ex-mand lavet . Færdiggøre en skilsmisse pauser dig fra ethvert ansvar for medicinske regninger , at din ægtefælle gør , men du kan drages til ansvar for lægeregninger opstod under ægteskabet . Hvis du ignorerer en fremragende medicinsk regningen , kan en samler kommer efter din ex for betaling , hvis lovforslaget blev fremsat , mens du var gift . Hvis du føler at du ikke er ansvarlige for en medicinsk regningen din ægtefælle opstået under ægteskabet , forklare detaljerne i din skilsmissesag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.