hvordan Giardia parasitten findes hos mennesker

Beskrivelse


Giardia er en meget smitsom tarm parasit , der kan optages i kroppen ved at drikke urenset vand , der indeholder den parasit eller ved at komme i kontakt med forurenet fecal spørgsmål . Parasitten findes i tarmkanalen og afføring i det menneskelige legeme og kan overleve uden for kroppen i flere måneder ad gangen . Giardia også findes i dyr og kan overføres til mennesker om deres fecal spørgsmål .

Identificering Symptomer


Symptomer ved at have Giardia omfatter alvorlige mavekramper , diarré , kvalme og øget flatulens . Hvis en person oplever disse symptomer , og er kendt for at have bi i kontakt med ubehandlet vand eller en person , der allerede smittet , en taburet prøve vil blive bestilt af en læge til positivt identificere parasitten .

Diagnose


Giardia kan være vanskelig at diagnosticere med en afføringsprøve , så måske en række af afføringsprøver skal bestilles . Dette skyldes den lille del af en afføring , der er afprøvet i en stikprøve ikke må indeholde partikler skuret fra tarmkanalen , som bærer Giardia . Fordi parasit ikke er til stede i fecal spørgsmål på et ensartet grundlag , gøre et eller endda flere negative prøver ikke garantere , at det ikke er til stede i kroppen . Afføringsprøver er generelt gøres derhjemme med et sæt og instruktioner , som klinikken eller lab laver testen . Prøverne er herefter bragt til laboratoriet for testning og diagnosticering . Hvis afføringen prøven eller prøverne tester negativ men symptomerne ikke forsvinder , kan en læge for en anden serie af afføringsprøver for yderligere undersøgelser eller begynder behandlingen af en tænkt tale om Giardiasis baseret på vedvarende symptomer .

Forebyggelse


For at undgå ordregivende Giardia , ikke drikke vand fra søer , åer eller brønde , der ikke er blevet behandlet . Hvis passe små børn smittet med parasitten , så sørg for at grundigt vaske hænder med sæbe og vand , når bleskift , hjælpe med toiletbesøg eller kommer i kontakt med rektal område til grund. Hindringer bør anvendes under anal eller oral sex med en smittet person og korrekt håndvask skal udføres efter sex , så enhver fecal spørgsmål , der kan have været gået fra den ene person til den anden er ikke senere indtages . Grundet Giardia 's yderst smitsom natur , levetid uden for kroppen og tilstedeværelse i hele verden , selv om man tager alle nødvendige forholdsregler kan ikke forhindre, at en person fra at indgå parasitten .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.