hvordan den antikoagulerende citrat arbejde ?

Hvad er Koagulering ?


Koagulering er en serie af kemiske reaktioner , der giver blod til at danne blodpropper , som hjælper organismer til at reparere beskadigede blodkar vægge . Først er der blodplader aktiveres efter skaden til væggene i blodkarret forårsager en reaktion, der binder subendothelium proteiner gerne kollagen til at binde med glycoprotein. Når blodpladerne er aktiveret , skal du slippe de gemt granulat i plasma af blod, som omfatter serotonin , ADP , vWF , trombocyt faktor 4 , trombocyt-aktivering faktor ( PAF ) og thromboxan A2 ( TXA2 ) . Indholdet af disse granulat aktivere andre blodplader og de begynder et protein receptor kaskade forårsager en øget calcium koncentration i cytosolen af blodplader . Dette calcium vil være en væsentlig faktor i brugen af de antikoagulerende citrat . Calcium aktiverer en række proteiner , som til gengæld aktiverer en øget evne til glycoprotein at binde fibrinogen . Trombocytter begynde samles . En række af reaktioner begynder som de to faser af koagulationskaskaden opstår , kontakten aktivering kanal og vævsfaktor vej . Det er her trombin og koagulations faktorer spiller ind , og mange koagulation reaktioner .

co-faktorer


Der er visse stoffer , der er nødvendige for at sikre , at de koagulationskaskaden som virker planlagt . Fra en antikoagulation synspunkt , er calcium et af de vigtigste . Calcium er nødvendigt på flere punkter på koagulationskaskaden . Calcium mest integrerende rolle, men er at regulere binding af komplekser under reaktionen via terminal gamma-carboxy rester på FXa og FIXa til fosfolipid overflader udtryk blodplader ud over prokoagulant microvesicles eller mikropartikler stald fra dem . Der er andre vigtige co-faktorer som K-vitamin for eksempel , og uden calcium og disse andre co- faktorer , vil koagulation ikke forekomme korrekt .

Citrate og EDTA


Citrate , i form af natrium citrat eller syre-citrat-dextrose , anvendes til at forstyrre den koagulationskaskaden og forhindre koagulation . Disse citrat forbindelser binder sig til calcium i blodet . Ved at reducere mængden af calcium , vil der ikke være nogen regulering af de bindende og kaskade kan ikke begynde . Citrat er ofte springes over , da mange læger er mere tilbøjelige til at bruge EDTA eller ethylendiamintetra syre som har tendens til at binde calcium stærkere og uigenkaldeligt . Disse antikoagulantia anvendes i reagensglas , medicinsk og kirurgisk udstyr og laboratorieudstyr instrumenter for at holde blodet i at størkne og blive ubrugelig til medicinske formål.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.