hvordan du beskytter dig mod lynnedslag , når indendørs

De fleste mennesker tror, lysne er mere farligt , når de er udenfor , men dette er simpelthen ikke sandt . Lyn har været kendt for at forårsage meget alvorlige skader på mennesker indeni . Finde ly indendørs er det bedste sted at være under et tordenvejr du imidlertid er kun sikre indendørs , hvis du træffer de rigtige sikkerhedsforanstaltninger. For at holde sikkert inde under en lettelse storm læse følgende trin
1 .
Når du ser et lyn , alt hvad du skal gøre er at tælle sekunder, det tager for lyden af torden , der kommer bagefter . Hvis den torden kommer i mindre end 30 sekunder efter et lyn , vil dette fortælle dig , at stormen er tæt nok til at blive farlig . At være indendørs er det sikreste sted at være under et tordenvejr . Vent mindst 30 minutter efter den sidste brøl af torden før de går udenfor igen .
2 .
Må ikke anvendes trådede telefoner under et tordenvejr . Det højeste beløb af indendørs lyn skader registreres i De Forenede Stater har fundet sted , når du bruger en telefon . Lyn har evnen til at rejse meget langt afstande gennem elledninger og elektriske ledninger. Vente med at foretage dine telefonopkald , når stormen har fortiden.

3 .
Tro det eller ej , blot at dreje på vandhanen , vaskemaskine eller tørretumbler , eller endda tage et brusebad kan forårsage en lynnedslag , mens indeni. Lynet kan komme i kontakt med VVS og elektriske systemer af dit hus . Undgå alt, der har en ledende afgift uden såsom metal rør eller endog plastrør , der har metal i dem .
4 .
Holde sig væk fra beton vægge, døre og vinduer , der kan have metal armeringsjern .
5 .

Afstå fra at røre eller tilslutte noget elektronisk i væggene under et tordenvejr .
6 .
Dette trin kan svært for mange , men undgå fjernsyn og computere i tordenvejr . Benytte lejligheden til at læse en bog eller fange op på projekterne ikke involverer elektriske apparater .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke kan finde ly for lynnedslag i et hus eller en bygning , får inde i en bil er et andet sikkert alternativ .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.