hvordan er influenza vacciner fremstillet ?

Virus Identifikation


Folkesundhed embedsmænd begynder at lave influenzavacciner ved at identificere de influenzastammer størst sandsynlighed vil blive virulente hvert år . Dette sker gennem en omhyggelig koordination mellem sundheds- overvågning organer i mange lande . Når de mest almindelige stammer er blevet identificeret , er de oplysninger sendt til den amerikanske Food and Drug Administration . FDA derefter mødes for at afgøre, hvilke tre stammer er mest sandsynligt, at skabe problemer i USA . Overvågningen foregår hele året rundt , men udvælgelse af vira begynder i januar . Seed virus er givet ud tidligt på året til vaccine beslutningstagere , der kan så begynde processen med at dyrke vigtige stammer . Forskere ansat i fremstillingssektoren virksomheder arbejder med embedsmænd på FDA for at hjælpe med at bestemme sammensætningen af den endelige vaccine produkt . Dette generelt sker i marts . Alle tre stammer dyrkes separat i særlige laboratorier .

Vaccine Creation


Produktion af specielt tilberedt kylling æg , der vil blive anvendt til kultur vaccinen begynder , når influenzastammer er blevet identificeret. De hønseæg er omhyggeligt vasket, og så desinficeres . Hvert æg vil vokse en enkelt streng af virus . Æggene er placeret i en særlig kuvøse holdes ved en konstant temperatur , som vil gøre det muligt for influenza tråde til at vokse ordentligt . Når dette er gjort , at virussen er klar til at blive høstet fra disse æg. De indsamlede væske er renset , og alle virus er inaktiveret at gøre det harmløst . Den virus så er opdelt i flere stykker . De resulterende fragmenter er samlet i en enkelt laboratorium . Materialet er testet i vid udstrækning til at sikre, at alle viruspartikler forblive inaktive . Partiklerne fra alle tre vira kombineres derefter . Yderligere testning finder sted som producenterne forsøger at afgøre, hvor meget vaccine er nødvendig for at sikre en optimal vaccine succes . Processen med høst væske og teste det tager normalt sted fra juni til oktober. Når vaccinen er blevet tilstrækkeligt testet , er det forelægges til godkendelse af FDA . Sprøjter så er forberedt til immunisering indsats . Hvert hætteglas får en etiket med de mange numre , udløbsdato og vaccine batch anvendt .

Vaccine Distribution


influenzavaccine overførsler begynder i august og fortsætter ind i december, hvis nødvendigt efter yderligere bekræftelse fra FDA embedsmænd fra vaccinens effekt og sikkerhed . Dem, der er særlig høj risiko for den kommende influenzasæson kan muligvis få adgang til vaccinen allerede i august . Resten af befolkningen generelt begynde at modtage de influenzavaccine af oktober.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.