hvordan er pollental indsamles ?

Bestøvning er overføringen af pollen fra plante til plante , sikre en gødning og reproduktion . Pollen korn er køretøjet anvendes i denne proces af blomster , græs og træer . Pollenkorn er mikroskopisk , omkring 15 til 100 mikron i størrelse . Bare en knivspids af pollen pulver indeholder tusindvis af pollenkorn . Pollen varierer i størrelse , type og allergener . Det nationale Allergi Bureau indsamler pollen på stationer i hele USA , Canada og Argentina ved hjælp af en Burkard volumetrisk Spore fælde , en Kramer-Collins prøvetager eller en Rotorod sampler . Når pollen indsamles og tælles , er disse data stilles til rådighed for offentligheden i form af allergi rapporter og indberetninger bruges af millioner til at styre sæsonbetonet allergi <. h2 > Betydning
The National Allergi Bureau er en afdeling af American Academy of Allergy , Astma og Immunologi 's luftbårne allergener netværk, som er ansvarlig for indberetning nuværende pollen niveauer til offentligheden . AAAAI ansatte frivilligt deres tid og ekspertise til at indsamle luftbårne pollen prøver , der anvendes til forskning til støtte i diagnosticering , behandling og håndtering af allergiske sygdomme . NAB tælle stationer bruger luft prøveudtagningsudstyr til at indsamle og undersøge luftbårne pollen under mikroskop.

Tidsramme


Air er suget ind i fælden med den prøveindsamlingsudstyret med en hastighed på 10 liter per minut , og pollen og andre partikler bliver fanget på tape eller mikroskopiske dias . Pollen tæller måler antallet af pollen kerner af en bestemt type per kubikmeter luft stikprøven som et gennemsnit over 24 timer. NAB pollen steder har løbende prøveudtagning , der forekommer dagligt og skal indsamles mindst tre dage om ugen .

Geografi


Det nationale Allergi Præsidiet har pollen tælle stationer i tre lande . Der er ca 78 stationer i hele USA , to i Canada og to i Argentina . Se aktuelle og tidligere pollen niveauer for dit område online ( link i indtægter).

Fordele


pollental er tolket til skalaer , der er videregivet som pollen prognoser . Pollen prognosen er givet som fraværende eller ingen , lav , moderat , høj og meget høj . Lav er færre end 30 pollenkorn per kubikmeter luft . Moderat er 30 til 49 pollenkorn per kubikmeter luft . Høj er 50 til 149 pollenkorn per kubikmeter luft . Meget høj er 150 eller mere pollenkorn per kubikmeter luft . De fleste allergikere vil begynde at opleve symptomer , når de pollen tæller når moderat niveau.

Overvejelser

Medlemmer af NAB skal attesteres gennem AAAAI certificeringsprogram . Certificering skal opretholdes og administreres via AAAAI Aerobiology udvalget . En pollen tæller skal kunne præcist identificere og tælle pollen på et virkeligt pollen dias . Indsamling stationer skal bruge en Burkard volumetrisk Spore fælde , en Kramer-Collins prøvetager eller en Rotorod sampler , som er beliggende på en uhindret tagterrasse mindst én historie over jorden med nogen lokale pollen kilder.

Advarsel

Vejret påvirker , hvordan meget pollen sker gennem luften , men har kun ringe effekt , når bestøvningen finder sted . Typisk ukrudt bestøve i sensommeren og efteråret , græsser bestøve i slutningen af foråret og sommeren og træer bestøve i slutningen af vinteren og foråret . Betydelige mængder af pollen frigives tidligt om morgenen lige efter daggry . Pollen rejser bedst på varm , tør , blæsende dage. Pollental er lavest , når vejret er vådt og koldt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.