hvordan man beskytter baby mod almindelige skader

Efterhånden som din baby vokser og udvikler deres nysgerrighed gør så godt. Desværre , uden de har den viden voksne gør med hensyn til sikkerhed , kan de let blive skadet med en hurtig fejl . Der er ting, en forælder kan gøre for at sikre deres lille en i hjemmet . Denne artikel vil vise flere eksempler på almindelige skader og foreslå måder at undgå dem
1 .
Når en baby eller lille barn er i badekarret , bør en voksen til stede på alle tidspunkter . Så mange ting kan gå galt hurtigt , og barnet kan være i alvorlig fare . Nogle eksempler på almindelige skader er faldende , og rammer ved siden af karret , der rammer vandhane , spise sæbe , tænde varmt vand og brænde sig selv . Du kan hjælpe med at undgå disse hændelser ved : at holde en non-slip underlag i bunden af karret , sætte en sikkerheds dække over vandhanen og være til stede, når barnet er i karret . Lær dem ikke at nå til sæbe eller vandhanen .
2 .
Det er en forælders værste mareridt . . . et barn falder i poolen og drukner . Den forælder ryster hovedet over det faktum at de lige kiggede væk et øjeblik og bam ! det værste er sket . Der er flere måder at beskytte dit barn fra at drukne . En måde er at have et hegn bygget op omkring poolen for at holde barnet væk fra puljen . En anden måde er at få dit barn tager spædbarn svømmeundervisning . Fra 6 måneder-18 måneder , vil de lære at svømme og flipover til at trække vejret . Fra 18 måneder til seks år , forbedre de deres svømme og lære at forlade en pulje .

3 .
udsættelse for sol uden ordentlig beskyttelse af huden kan føre til sunburning , som i nogle tilfælde kan være ganske alvorlig . Forældre , der lader et barn få alvorligt solbeskadiget brændt måske endda ansigt forsømme afgifter . For at beskytte dit barn mod solskoldning , sørg for at de er iført en stærk solcreme , en hat og tøj . Lad dem ikke løbe nøgen rundt i solen. Også , uanset hvor du sidder , så prøv at have et område , der er skraveret , så barnet kan sidde eller ligge i skyggen .
4 .
electrocutions ske hver dag . Børn forstår ikke de farer, som elektricitet og gøre tingene på uvidenhed som at sætte metalgenstande i forretninger eller brødristere . Denne fare er en , der kunne dræbe dem meget let . Beskyttelse er simpelt-køb stikkontakt vagter og holde apparater som brødristere utilgængeligt for små fingre
5

Børn ser deres forældre madlavning i køkkenet næsten hver dag. . Fordi de forgude deres forældre , de ønsker at gøre ting , som deres forældre gøre-at lave mad . Små fingre kan hurtigt nå op til håndtaget på en stegepande med bacon madlavning i det . Pludselig er dit barn dækket i varmt fedt , skrigende og arret for livet . Du er nødt til at håndhæve grænsen , at ovnen er off- grænser med dit barn . Når du tilbereder , så prøv at bruge bagsiden brændere så meget som muligt . Hvis dit barn har forsøgt at tænde ovnen , skal du placere brænder knop beskyttere over knapperne , så de kan ikke vende dem .
Jeg håber denne artikel har hjulpet dig til at blive opmærksom på nogle af de farer i din eget hjem og måder at undgå dem .

gode råd og advarsler


 • Se min ressource nedenfor for mere sikkerhed tips til din familie .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.