hvordan man bruger en elektronisk cigaret

De dage på vej ud i den kvælende varme eller frost for at få ens nikotin fix er overstået . Den elektroniske cigaret giver rygerne til igen sidde i restauranter og sportsbarer sammen af ikke-rygere uden tørner sammen , fordi E-cigaretter ikke indeholder tobak heller ikke de kræver en åben flamme . Røgen-lignende pust efter udånder af en elektronisk cigaret består af en harmløs , lugtfri vanddamp , der forsvinder inden for få sekunder .
Den nye elektroniske cigaretter samt e-cigarer og e-rør er tilgængelige via forskellige forhandlere både i indkøbscentre og forskellige mursten og mørtel butikker og online . De modeller varierer fra mærke til mærke , men de elektroniske cigaretter alle funktioner ens . Derudover indeholder E-cigaretter ingen af de 4000 + kræftfremkaldende stoffer udvist af rygning en tobaks-fyldt cigaret , som kommer til at være kendt som en " analog " cigaret . De koster mellem analoger /tobak cigaretter og elektroniske modstykke er fantastiske efter den oprindelige pris for en startpakke bestående af 1 til 2 genopladelige batterier , 1 til 2 forstøvere , USB eller AC oplader til batterier , og som regel en pakke med 5 patroner præ-fyldt med væske damp og nikotin . En bruger manual følger med hvert kit købt herunder oplysninger om e-cigaret , batterilevetid , patron liv , rengøring instruktion , og meget mere.
De nikotin findes i forskellige milligram meget gerne de forskellige nikotinplastre og tyggegummi produkter tilgængelige over -the-counter til voksne , der forsøger at holde op med at ryge , eller som en måde at hjælpe en ryger igennem en lang fly, hvor rygning af tobak fyldte cigaretter er ikke tilladt . Mange elektroniske cigaret brugere i stand til at stoppe med at ryge , selv om den elektroniske cigaret kan ikke hævde at være en ophør enhed på grund af tvivlsomme årsager gældende af FDA .

Du skal bruge:
Elektrisk Cigaret Starter Kit
. Fyldte eller Blank Cartridges ( medfølger ikke) .
Flaske af e-væske ( ekstraudstyr ) .1 .
Det er klogt at læse brugervejledningen for at rette oplade batteriet eller batterier inkluderet i sættet . Når mængden af opladning er færdig , er det tid at komme i gang ved samling af E-cigaret .
Vask hænderne grundigt derefter lægge en ren klud eller håndklæde på et fladt stabil service , der er nem at få adgang til . Dette er især vigtigt , hvis man vælger at fylde tomme patroner versus hjælp af fyldte patroner .
Læg alle elementerne fra E-cigaretten kit på kluden , herunder pakke fyldte patroner med 5 patroner indeni . Medtag eventuelle yderligere bestilte varer , såsom e-væske , blanke patroner eller fyldte patroner af forskellig slags . Hvis du bruger tomme patroner til at fylde med e-væsker , omfatte enten en tandstikker eller i det mindste en 16- gauge sprøjte med kanyle , og en pincet .
Bring batteriet , hvilket er en lang cylinderformet stykke til fronten , hvor det er let at forstå sammen med en forstøver og en af de fyldte patroner .
Alt skal være lige foran og let adgang for montage .
* Hvis planen er at fylde tomme patroner med e-væske , derefter opstilles der en tom patron , flaske efter eget valg inden for e-væske , det tandstikker eller sprøjten , og pincet .

2 .
Løft batteriet og forstøver dele . Juster tråde , så de to stykker skruen sammen uden megen kraft , særlig opmærksom på ikke at krydse tråd elementerne .
* Hvis E-bestilte cigaret har en knap på batteriet side , kan man trykke på den for at sikre den forstøver varmes op . Blot trykke på denne knap højst 5 sekunder. Mindre er at foretrække .

3 .
Åbn æsken med den fyldte patroner . Hvert sæt af fem fyldte og tomme patroner kommer med en slags gummibelægning i slutningen . Denne lille gummiprop fortjent navnet på vognen-kondom blandt de mange brugere at hyppig online fora , hvis tråd vedrører elektroniske cigaretter .
Fjern gummiproppen fra patronen . Sørg for, at fibrene i patronen er ikke trukket ud, så langt som til at give dem mulighed for at røre forstøver . Hvis et par tråde er ude af sted , skal du bruge spidsen af en tandstikker , pincet , eller endda en sprøjte kanyle ( for dem , der vil blive påfyldning blank patroner ) med henblik på at presse materialet tilbage i patronen endnu ikke langt . Tryk på filler til et punkt, hvor det sidder lige inden for kanten af patronen .
Hold batteriet med forstøver i den ene hånd , mens du trykker den fyldte patron ind i åbningen af forstøver . Må ikke anvendes forfaldne pres . Nogle gange kræver det en lille twist , men hvis vride skal du sørge for at holde batteriet og forstøver så hverken henvender da dette kan trække i snoren i forstøver løs således gøre E-cigaret er forstøver ubrugelig .
* Andre, der vil blive udfylde tomme vogne skulle åbne et tomt patron , sikre, at fyldstof er ikke hængende ud af patronen , og derefter enten bruge e-væske flaske som dropper eller hvis det indeholder en dråbetæller bruge dette til at falde væske ind i kassetten, fyldstof en dråbe ad gangen . Stop når væsken begynder at pyt i patronen . Det er også muligt at trække e -væske ind i en sprøjte og tryk derefter på nålen ind i patronen for at presse stemplet således udfylde de tomme patron 's absorberende fyldstoffer med e-væske af personlige valg , men ikke overfylde , da dette kan oversvømmelser den forstøver . Hvis der er for meget væske bare trække det tilbage i sprøjten via nål og vende tilbage til e-væske flaske .
Som nævnt ovenfor med fyldt patroner , skal du tilføje patron til batteriet, og forstøver sektioner allerede sat sammen ved at trykke på patronen på plads . Det er yderst vigtigt ikke at sno atomizer , hvis en lille twist at indsætte blækpatronen er nødvendig, da dette kan beskadige forstøver repareres , hvilket vil kræve brug af en ekstra forstøver indgår i nogle kits , eller en ny indkøbt forstøver .
4 .
E -Cigaret er klar til brug . Tobak " analog " cigaretter er for rygning , men da E-Cigaretter er kun vanddamp i stedet for røg , er betegnelsen for pulse på en E-cig vaping . Det er tid til den første vape .
Afhængigt af om E-cigaretten har en manuel switch eller ikke vil gøre en forskel i den type puff man vil tage at vape . Hvis e-cigaret har en knap , og tryk derefter på knappen for ikke mere end 5 sekunder, mens inhalere dampen . Alle, der bruger E-cigaret kan enten holde dampen i ens mund eller inhalerer således som det sker med en analog cigaret . Mange brugere har en tendens til at holde dampen så ånder gør det muligt for nikotin til at absorbere uden at inhalere i lungerne , men andre foretrækker at inhalere som man ville en analog cigaret , så det klart er overladt til præference .
Hvis e-cigaret i spørgsmål ikke har en manual knap på batteriet , så er det nødvendigt at tage en kort hurtig pust /træk /inhalere at fortælle chip inde i batteriet er det tid til at arbejde og derefter tage en anden pust bagefter at tage i dampen fra patronen , da det er opvarmet af forstøver .
Det er vigtigt ikke at lade forstøver til at blive for varm , uanset om batteriet enhed har en manuel knap eller kræver grunder pust for at aktivere forstøver . Høje temperaturer kan beskadige forstøver får det til at gå helt ud med noget håb om udsættelse således kræver en til at benytte den alternative forstøver inkluderet i sættet , hvis de pågældende kit indeholder en ekstra forstøver eller køb af en ny forstøver . Mange virksomheder gør tilbyder en garanti på forstøver ( eller en af de to forstøvere-JantyUSA . com ) og batteriet /batterierne . Den gennemsnitlige tid rammen synes at være et sted mellem 14 dage til så højt som 6 måneder .
5 .

E-cigaretten i sidste ende vil nå et punkt, hvor det føles tør , når vaping eller nå en punkt, hvor der er lidt at ingen dampe fra enheden . Det er på tide at enten " top off " cylinderampullen ved at tilføje et par dråber af e-væske til patronen , eller hvis en bruger fyldt patroner , er det tid til at udskifte de brugte patron med en anden fyldt patron .
* De , der vælger at genopfylde patroner bør skylle fyldmaterialet godt med få dage og når du skifter smag af flydende sige fra tobak-flavored til kirsebær . På denne måde smag mix vil ikke komme ud med nogle unikke , men yucky smag . Det er vigtigt at bemærke, at nogle leverandører tilbyder ikke-aromatiseret e-væske med en bred vifte af E-cig gemme aromaer og flasker til at man kan eksperimentere med at blande smag . Et godt eksempel er at blande en kirsebær smag med en cola smag gør E-cig smag som en gammeldags Soda fra gamle apotek dage Cherry Coke . Andre udgaver er tilgængelige , herunder fersken , mango , fløde , konfekt , drue , citron , vanilje , fransk vanille , og osv. . . Hertil kommer , er der tobak varianter fås uden tobak lugten af passiv rygning , da det stadig er damp uden lugt og uskadelige for andre . Tobak smag herunder en smagsprøve meget som dem i Virginia Slims , Marlboro , Benson Hedges , 555 ( Populær i UK ) , og andre , herunder en bred vifte af menthol mærker . Nogen eller andet sted selv skabt en rykvis-lignende smag selvom dette E-Hvordan forfatter og E-cigaret brugeren ikke teste , at smag ! Hey , men til hver deres egen .
Over tid vil de dele af E-cigaretter kræve udskiftning . Længden af tid for batterier og forstøvere sidste omfatter generelt kvaliteten af de dele , hyppighed af brug , således at forstøver at blive for varm , vrides forstøver forårsager brud på ledninger , og bygge op fra de aromaer , men det er muligt at rengøre forstøver til at fjerne en stor del af opbygningen . Nogle gange vil forlænge arbejdstiden. Brugere , der vælger at genopfylde patroner bliver nødt til at erstatte patroner og fyldstof fra tid til anden selv med vask fyldmaterialet ud når det er nødvendigt eller når du skifter smag af væske. Cylinderampullerne skal udskiftes samt over tid .
Men når man sammenligner E-Cigaretter til analog cigaretter , E-cigaretter tendens til at være langt billigere at bruge . I nogle tilfælde har brugere faktisk er i stand til at sparke nikotin vane for god droppe fra det højeste milligram 36mg ned til 24mg , 18mg , 11mg , 4mg , at 0mg af nico

gode råd og advarsler


 • Oplad batterierne i henhold til anvisningerne i vejledningen til længere brug, investere i en USB pass-thru -enhed til at bruge i stedet for batterier mens en computer for at mindske slid på batterier .
 • Clean E-cigaret efter brugermanual retninger .
 • Tjek http://www. e-cigarette-forum. com for tips , råd , tricks , og stadig voksende oplysninger om E-cigaretter . Deltag i en gruppe af lokale E-cig brugere, for kaffe på en lokal caf¨¦ eller restaurant for at diskutere afprøve forskellige typer af E-CIGS og smag til rådighed . Socialisere blandt ligesindede vs føle sig som en andenrangs borger på grund af nikotin-afhængighed og /eller nydelse . Lær mere om E-Cigarer E-rør .
 • Oplysninger beregnet for voksne rygere 18 år og ældre !
 • Altid laase E-cigaretter , fyldt patroner , E-væske fra børn og kæledyr , fordi nikotin er giftige , når det tages i internt i flydende form . Ringe til Poison Hotline eller 911 , hvis det indtages af børn og ringe til lokale dyrlæge , hvis indtaget af PET .
 • Kvalitet E-CIGS behøver ikke at koste hundredvis af dollars . Den Janty Dura-C Starter Kit er kun 58 dollars . Tjek rundt på internettet og på E-Cigaret Forum for forskellige leverandører af kvalitet E-CIGS til rimelige priser . E-CIGS lovligt kan ikke cla


 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.