hvordan man kan forbedre indeklimaet i dit hjem

Den indendørs luftkvalitet i dit hjem spiller en stor faktor i dig og din families sundhed . Hvis luftkvaliteten i dit hjem ikke er god så kan du være årsag din familie skadelige sundhedsmæssige problemer. Lær hvordan man kan forbedre kvaliteten af luften i dit hjem
1 .
Fjern eventuelle skadelige kilder til dårlig luftkvalitet . Har dit hjem inspiceres for asbest , og få det fjernet så hurtigt som muligt . Asbest har vist sig at forårsage kræft og har andre bivirkninger .
2 .
forbedre din ventilation . Den gennemsnitlige hjem vil have en lille mængde af skadelige stoffer i luften . Men de fleste hjem har tilstrækkelig ventilation til at slippe af disse forurenende stoffer. Sørg for at du hjem har ordentlig ventilation installeret for at fjerne disse stoffer .

3 .
Køb en luftrenser . Luftrensere filtrere alle af luften i dit hjem og fjerne alle skadelige stoffer til stede i luften . Luftfiltre kan også hjælpe med at nedsætte allergi til stede i hjemmet .
4 .
Lej en professionel . Hvis du føler at du ikke effektivt kan fjerne de forurenende stoffer selv , så er det tid til at hyre en professionel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.