hvordan man kan forberede sig til overlevelse i en verden gået gal : del 2

I min forrige artikel , Sådan Overlev Apolcolypse i en World Gone Mad og detaljeret jeg de forskellige ting , du skulle gøre, et overblik , for at overleve alt fra civile uroligheder til sammenbruddet af vores regering som følge af en ud og ud End Of Verden Scenario . Følgende liste over ting, du skal gøre for at overleve , er også meget vigtigt , og komplimentere mine tidligere how-to ved at sikre , at din umiddelbare overlevelse er efterfulgt efterskrift af fortsat velstand
1 .
Min sidste artikel talte uden omsvøb om de våben og butikker , du har brug for at akkumulere , så jeg vil ikke opkog det , men du har brug for til også at omfatte at få en pistol , ammunition , og praksis tid i nogen planer om at overleve . Også en fuldt udstyret pantry med seks måneders tørrede værd af fødevarer /konserves .
2 .
Kom til lægen og få det hele taget sig af . Hvis du har en afbrænding hemorrhoid-få det opereret og fjernet . Når alt er gået til helvede , herunder hånd kurven , det er netop når at hemorrhoid vil blusse op og pludselig blive smittet . Uden antibiotika , kan det bogstaveligt dræbe dig en dag. Det samme gælder med andre ubehandlet fysisk problem . Huller ? Få dem fyldt . Rodbehandling nødvendig ? Få det udført . Visdomstænder skal udvinde ? Tal om jeres smitterisiko-få dem fjernet

3
tabe NU ! . Gå til gymnastik , mens du stadig har tid . Du skal være i form nu, ikke senere , når du skal køre for dit liv fra en hob af mennesker, der ønsker , hvad du har , eller bære en pakke fyldt med alt hvad du har tilbage til miles på et tidspunkt .
4
Tag en kampsport klasse : . det er rigtigt , er du nødt til at lære at kæmpe . Boksning er fint , og så er Karate eller stå på fødderne kampstil , sikker , men hvis du kan klare det så tage en Ju-jitsu klasse eller anden form for grappling . Den stigende popularitet af blandet kampsport har fuldstændig afsløret svaghederne i stå på dine fødder og kampe. De fleste kampe næsten med det samme ender på jorden og en ordentligt uddannet person kan overvinde enhver utrænet person , uanset størrelse ( se kampen mellem Dan Severn og Royce Gracie i UFC 4-og Severn blev uddannet , intet mindre ! ) . Men tilbage til det punkt , skal du være i stand til at forsvare dig selv uden våben
5

Få en bog om spiselige planter i dit område-. så gå ud og starte identifikation . Vær forsigtig-spis ikke noget , bare identificere sig med. Du kan teste din viden efter faldet af civilisation , ikke før . En paddehat forvekslet med en spiselig plante vil slå dig ihjel .
6 .
jeg også gik over i min tidligere artikel, men det fortjener større opmærksomhed . Begynde at indsamle og eventuelt begrave byttehandel varer . Du vil samle dem i gængs forstand , med penge , men du vil begrave dem i forskellige steder . Den mest oplagte sted at begrave noget er din baghave . Men hvis din plan er involveret flygter dit hjem for en bug ud placering ( BOL , i survivalist termer) , begrave de varer der . Eller i en lokal park-gode ting om parker er, at de aldrig vil blive gravet op og udvikles . Byttehandel poster vil omfatte :
a) guld
b ) Whisky /alkohol og » andre ting «i denne åre
c ) Medicin
d ) Bulk Ammunition af varierende kaliber
e ) Camping gear . Du kan rejse let til fods fra selv langt lokaliteter , med visheden om at have masser af dit gear venter på dig .
Selvfølgelig vil alt hvad du begrave nødt til at blive grundigt beskyttet mod vejret med plastic eller lukkede beholdere af en slags .
7 .
Få en eller flere nyttige håndværk . Hurtig eksempler kunne være flåning /garvning og Leatherworking , slagtning og opbevaring af fødevarerne . Meddelelse dem alle sammen? Du kan 1) dræbe en hjort , 2) hud det , 3 ) tan det , 4 ) spise kød og 5 ) slid på huden . Når civilisation fejler, vil der ikke være nogen JC Penny at gå til-og alle de gode ting vil allerede være taget

8
Deltag en milits . . I modsætning til , hvad medierne vil fortælle dig , militsen 's er ikke fristeder for racister eller folk som ønsker at vælte regeringen . De fleste er befolket af 2:a Ændringsforslag kærlige folk, der er mistroiske over for Big regering , og som ønsker at være forberedt til at beskytte deres samfund , hvis regeringen ikke helt . At deltage i en milits vil give dig øjeblikkelig adgang til et netværk af stærke individualister , der vil kunne lide Twinkies og kakerlakker , skal de sidste ting stående , når alt går poof .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.