hvordan man kan købe usa cigaretter

Cigaretter er en af de mest populære sælger produkter på markedet , og de er fremstillet i hele verden . Du kan købe cigaretter fra Filippinerne samt fra USA. Bestemte mærker er lavet i visse lande , og du kan vælge , hvor de cigaretter , du vælger at ryge kommer fra ved at handle selektivt

Du skal bruge: .
computer med internetadgang
Kredit /betalingskort .


1 .

Køb USA cigaretter i butikkerne ved blot at bede om en pakke cigaretter og læsning fremstilling mærkat på det, hvilket vil udlevere hvor cigaretterne blev foretaget og på hvilken virksomhed .
2 .
Tænd computeren , indlæse din internet browser og gå til USA Made CIGS ( se Referencer . ) . Alle cigaretter, der sælges på denne hjemmeside er produceret i USA , derfor " USA Made CIGS . "
3 .
Vælg enten " Premium Cigarettes "eller " Generisk Cigaretter ", som er placeret på startsiden af USA Made CIGS hjemmeside-premium cigaretter er navn mærke dem og de er dyrere , mens generiske cigaretter ikke er navn, mærke og er billigere

4
Vælg en . mærke , som " Camel "eller " Marlboro , " at indlæse mærke valg siden .
5 .
Vælg den type du har valgt mærke , at du gerne vil købe , såsom " menthol " eller " Light ".
6 .


Klik på drop -down menu placeret på websiden for din valgte cigaretter for at vælge mængde af kartoner du ønsker at købe , som cigaretter, der sælges online , er kun solgt i løs vægt kartoner og ikke i en enkelt pakker som i butikkerne . Gå til kassen og skriv dit kredit -eller betalingskort oplysninger og dine fakturerings-og leveringsadresser at bestille din USA cigaretter .

gode råd og advarsler


 • Køb kartoner snarere end enkeltstående pakker i butikkerne for at modtage en rabat , og puchase flere kartoner snarere end blot en online for at modtage et bedre tilbud .
 • Sørg for at du har indtastet alle de korrekte fakturerings -og leveringsoplysninger ved bestilling cigaretter via internettet , så din ordre processer korrekt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.