hvordan man kan planlægge, hvad mad at købe for en nødsituation , væk fra dit hjem , eller i din bil

Nødstilfælde kan ankomme når som helst i anyplace . De ting om nødsituationer er, at de er upraktiske . Du får ikke mulighed for at vælge tidspunktet for en nødsituation eller for at sikre , at du vil være hjemme , når den rammer .
Hvis du er på arbejde 9 timer om dagen og pendler 1 time , er du gået fra hjemmet 50 timer om ugen . Der er 168 timer i en uge . Det betyder at du er væk fra hjemmet mere end 25 % af tiden , tættere på 30 procent . Mad, vand og en førstehjælpskasse er kritiske i en nødsituation .
Du skal have en plan for mad og vand , når du er væk fra hjemmet samt når du er hjemme .
Denne liste er for 1 person , skal du multiplicere mad og rygsæk med antallet af mennesker, du plejer . Overvej 1 tilfælde af vand til hver 2 personer .
Det er bedst at forberede sig til mindst 2 personer .
Denne vejledning er baseret på den antagelse , at man ikke bare kan få fat i en telefon og ringe 911 , at du vil være venter på bistand eller vandreture til assistance

Du skal bruge: .
Rygsæk
Tilfælde af vandflasker .
Uld tæppe .
protein barer .

Trail mix lav til ingen natrium .
batterier .
Lommelygte .
vandtæt kampe .
2 dåser sikre.

Stearinlys.
Førstehjælpskasse .
Ekstra tøj , hatte handsker .
.
Lommekniv .

Jumper kabler.
Nødblus .
Rød bandana .
Batteridrevne lanterne .
Glow sticks .

3 individuelt emballeret lavt indhold af natrium rykvise eller pepperoni sticks .
.
Toiletpapir .
lille krukke uåbnede jordnøddesmør .
2 Whistle .
Papirblok .
2 penne .


1 .
Start forberede din nødforsyninger til dine køretøjer .
Ikke alle drev en bus og har plads til at lægge op på en 3 dages levering af nødforsyninger .
Dette sæt er en komprimeret version af min indendørs kit . Det er forudsat at bidrage til at opretholde dig , så du kan nå din destination eller sidste , indtil du er reddet .
2 .
Læg et foldet op uld tæppe i bilen .
Sæt din sag på vandflasker på toppen af tæppet og sætte en papkasse på toppen af dit vand . Boksen skal være stort nok til at indeholde alle dine leverancer . Denne boks og forsyninger skal tilbage i bilen på alle tidspunkter.
3 .
Placer disse emner ind i din rygsæk , vandtæt kampe , stearinlys , lommelygte , trail mix , protein barer , dåser sikre , førstehjælp kit , toiletpapir , ekstra batterier , ekstra tøj herunder handsker og hue , lommekniv , nødblus , rød bandana , batteridrevne lanterne , glød stokke, pepperoni eller rykvise pinde , jordnøddesmør , fløjter .
Placer jumper kabler i boksen . Lygten kan placeres i kassen så godt, men sørg for at tage det , hvis du forlader .
Placer rygsæk i boksen. Hvis forberede flere mennesker er det lettere at lægge rygsække fladt i boksen og derefter sætte din levering på toppen af dem .
4 .
Hvis en nødsituation opstår , og du er i eller i nærheden din bil , vurdere situationen og afgøre , om du er bedre stillet , hvor du er, eller hvis betingelserne er usikre , og du skal komme videre . Hvis du forlader din bil , så lad en note om rattet forklarer hvilken retning du var på vej , hvad dit navn er , og navnene på alle personer med dig . Også listen medicinske betingelser for hver person samt dato og tid, du forlod . Liste over navne , numre og adresser i undtagelsestilstand kontakter .
5 .
Hvis det er sikkert at forlade , tage alle de uopsættelige bestemmelser du kan bære , herunder tæppe .
Giv hver person en rygsæk og vand .
Under de fleste omstændigheder, hvis en nødsituation sker, når du er i din bil , så vil din bil vil sandsynligvis blive var du tilbringe din tid . Hvis det sker, i nærheden af din bil, men du har andre læ , så tag din bestemmelser fra din bil og lade noten på din rattet .
6 .
Hvis du er nødt til at efterlade bilen en gå på jagt efter husly eller støtte , vil du holde den røde bandana og fløjte , indtil du finder ly . Når du finder hvor du vil blive hvile , placere bandana og ekstra fløjte i det åbne , hvor en person søger du måske finde det og ved, at du er i nærheden af . Forlad fløjten med bandana . Når du her fløjte, reagere med din fløjte .
Hvis du er nødt til at gå videre fra denne placering, vil du igen forlade en note med den retning , du var på vej . Vær sikker på at få fat i din tørklæde og fløjte før de forlader området .
7 .
Bliv hydreret og altid være på udkig efter yderligere leverancer eller værktøjer , der kan være handy .

Tips og advarsler


 • Husk ! Dette er en nødsituation kit til en nødsituation . Ikke for en hurtig bid at spise eller for , når børnene er sultne , mens du kører . Forbered forude for frekvensomformere. Træffe yderligere mad og vand , når du ved, du vil være behov for det .
 • Din akut fødevarehjælp bør glemmes for de næste 6 måneder. På det tidspunkt du ønsker at gå igennem det og erstatte elementer , der plejer sidste yderligere 6 måneder.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.