hvordan man kan stoppe med at ryge gradvist

Det har været påvist, at rygning giver hjerte-karsygdomme , lungekræft og en række andre lidelser . Det kan også gøre dig til at se ældre med rynker , pletter tøjet og konfrontere folk , der fortæller siger, at du lugter et askebæger . Men på trods af alt dette , er det ikke så let at holde op . For nogle er det en smule nemmere at stoppe med at ryge gradvist end at tage en kold tyrker

Du skal bruge: .
notesblok
En kalender .


1 .

Hold styr på hvor mange cigaretter du er i øjeblikket rygning. Skriv ned på en notesblok hver cigaret du har , og den tid, du har det . I slutningen af dagen , skriver det samlede antal cigaretter, som du havde den dag i kalenderen . Når ugen er forbi, tage et godt kig på listen over hver cigaret du havde .
2 .
Lav en aftale med dig selv , at alt hvad du vil gøre for uge to er til har en mindre cigaret hverdagen . Fortsæt med at skrive på notesblok hver cigaret du har, og dagens samlede i kalenderen . Ved udgangen af uge to , læse gennem listen af, hvornår du røget en cigaret . Afgøre, hvilke tider ville være den nemmeste at eliminere to cigaretter om dagen . I uge tre , fjerne yderligere to cigaretter om dagen , så du er ryger fire cigaretter om dagen er mindre end den første uge .
3 .
Fortsæt mønsteret , hvilket eliminerer to cigaretter om dagen hver uge . Vær sikker på at skrive ned hver cigaret du ryger . Så snart du føler, du kan-og det kan tage et par måneder-. gøre dine to cigaretter om dagen efter morgenmaden , og efter middag ( den sværeste tid til at give op med at ryge )

4

Rengør huset grundigt . Vask forhæng , ændre sengetøj , erstatte eller vask noget, du kan for at give dig selv en røgfri lugt . Rens din bil , og sørg for askebægeret er helt renset . De sidste to cigaretter om dagen skal derefter ryges uden for hjemmet og bilen i en uge . Den følgende uge , kun ryger en cigaret om dagen på dit valg af tid . Efter den uge er overstået , så fortæl dig selv du har afsluttet , men tillad dig selv en " snyde " cigaret op til tre gange om ugen . Giv dig selv en måned til at stoppe den endelige cigaret .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har brug for hjælp at holde op , tjekke med din læge om muligheden for nikotin tyggegummi eller receptpligtige medicin
 • Omgiv dig med så mange ikke-rygere som muligt . Hvis du bor med rygere , forsøger at forlade lokalet , når de ryger . Din cigaretter bør være din egen , ikke truffet, fordi du er med en anden ryger .
 • Tag aldrig nogen stop- ryge medicin ( selv over-the- counter ) uden at diskutere det med en læge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.