hvordan man stopper bakteriel vækst

Ikke alle bakterier er skadelige for dit helbred . Nogle bakterier forbedre immunitet i kroppen og er nyttige for udarbejdelsen nærende fødevarer som yoghurt , ost og gær . Dog kan nogle bakterier medføre forurening af fødevarer , som resulterer i dårlig lugt , skadelige giftstoffer og en klæbrig konsistens . Mange af disse bakterier, der findes i fødevarer genstande kan resultere i sygdomme og alvorlig sygdom i mangel af ordentlig pleje , forholdsregler og sundhedsforanstaltninger

Du skal bruge: .
Honey
Peroxid .
Alkohol.
Bleach .

Antibakterielle midler .


1 .
Brug sanitizers og antibakterielle midler . Antibakterielle spray kan bruges til at dræbe bakterievækst . Antibakterielle geler er nyttige , når du fjerner bakterier fra hænderne , og antibakterielle sæbe hjælper dræbe ekstra bakterier , når man vasker hænder eller tager et brusebad . Der er også flere andre produkter, der har antibakterielle egenskaber , ligesom nogle tandpastaer .
2 .

Brug blegemidler, alkohol og honning til at dræbe bakterier . Alkohol har længe været anvendt som en antiseptisk . Blegemiddel er nyttig i dræbe bakterier vokser på tøj . Nyere forskning har vist, at bakterier ikke kan vokse i honning , hvilket gør det til en mulig antibakterielt .
3 .
Anvend brintoverilte til nedskæringer og skrammer . Nedskæringer og skrammer kan blive smittet med bakterier , som kan langsom heling og efterlade ar . Hæld peroxid på de udskårne for at dræbe bakterier .
4 .
Hold miljøet tør og fri for fugt , især steder, hvor de har tendens til at ophobe sig til det maksimale . Dette omfatter afløbssystemer , badeværelser , håndvaske , toiletter og andre steder , der skal være omfattet samt til beskyttelse mod bakterier . De fleste bakterier trives i våde og fugtige forhold , og de har tendens til at formere sig hurtigt.

5 .
Sørg for at rense alle overflader i hjemmet , herunder køkken bordplader , redskaber og skærebrætter , med tilstrækkelig sæbe og varmt vand regelmæssigt for at forebygge bakterievækst .
6 .
Varm mad til den rigtige temperatur og gemme dem godt for at forebygge bakteriel dannelse . Bestemte fødevarer kræver forskellige varme temperaturer , så notér det ordentligt og holde sig til de givne retningslinjer .

gode råd og advarsler • Vask dine hænder godt og samtidig have mad på restauranter og andre offentlige steder for at undgå forurening . Sikker og rent drikkevand sikrer et godt helbred , så sørg for at vandet anvendes til drikkevand , ikke er forurenet med bakterier til at undgå enhver form for sundhed lidelser . Lær om vandbehandlingsanlæg i dit område og overveje at købe vand filtreringsudstyr .
 • Hold jer væk fra mad , der ser urent . Det kan indeholde skadelige bakterier , der kan forårsage sygdom . Vask og skræl grøntsager grundigt inden brug dem , da de kan indeholde spor af pesticider . Vær sikker på at nedkøle letfordærvelige fødevarer og smider fødevarer, der er fordærvet . Tag skraldet regelmæssigt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.