kemikalier , der anvendes til vandbehandling

Kemikalier i drikkevand behandle vand for at fjerne uønskede bakterier og stoffer . Kemisk behandlede vand også bidrager til at forebygge huller i tænderne , og kan holde vand rør fra tidlig korrosion .

Kemikalier til vandbehandling undertiden variere fra sted til sted . Nogle af de almindelige kemikalier anvendes i næsten alle vandbehandling

kaliumpermanganat


Kaliumpermanganat er et oxidationsmiddel tilsat vand i behandling faciliteter . Dette kemiske fjerner jern og mangan fundet i vand med lavt iltindhold . Hvis disse ting ikke er fjernet det kan medføre pletter i tøj og rør .

oxidation hjælper også med smag og lugt af vand . Det oxiderer de organiske forureninger , der forårsager dårlig lugt og smag .

aluminiumsulfat


aluminiumsulfat fungerer som en koagulere i vandbehandling . Det binder sammen fine partikler og skaber større partikler , der er filtreret fra . Dette hjælper med at fjerne uklarhed fra vandet og forbedrer smagen . Ved koagulering de finere partikler , de ikke undslippe fortiden filtrering . Filtrering proces fjerner aluminium så godt.

hydratkalk


hydratkalk er en basisk stof, der føjes til hæve pH-niveau i vand . Hvornår aluminiumsulfat gør sit job , det sænker pH-niveau i vand på grund af dens syreindhold . Hydratkalk bruges derefter mellem filtrering og sedimentation processer til at hæve pH-niveau .

Klor


Klor er tilsat vand til at desinficere det og forbedre dens generelle kvalitet . Det primært ødelægger sygdomsfremkaldende mikroorganismer , oxiderer skadelige elementer , og fjerner nogle dårlige smag og lugt . Det restchlor , der forbliver i vandet fortsætter med at fjerne bakterier , indtil den når hanerne hos forbrugerne.

natriumhypochlorit bliver den mere almindelige form af brugte klor . Undersøgelser viser også, at natriumhypochlorit reducerer mængden af naturlige arsen , der forekommer i vand .

POLYPHOSPHAT

POLYPHOSPHAT tjener mange funktioner i behandlingen af vand . Det fjerner bly og kobber fra vandet. Polyfosfat også en bedre kvalitet af vandet ved at fjerne kalkaflejringer , forebygge mikroorganisme reformation og hjælper med at stabilisere restchlor desinficerende egenskaber .

Fluor

fluor koncentrationen i drikkevand holdes på et niveau for at forhindre huller i tænderne , især hos børn . Det er normalt tilføjet som en slutbehandling skridt i vandbehandlingsanlæg . Environmental Protection Agency har sat grænser for mængden af fluor , der kan tilsættes vandet . Der er bekymring over mængden af fluorid en person forbruger . For meget kan forårsage bløde knogler og andre sundhedsmæssige problemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.