psykologi tricks til læsning kropssprog

Læsning kropssprog er lige så vigtigt at samspillet med andre mennesker som tale . De fleste mennesker ikke engang bevidst gøre det-den evne er tilsyneladende iboende . Men du kan træne dig selv til at læse andre folks kropssprog samt bevidst kontrollere dit eget . Disse teknikker er meget almindelige i visse erhvervssektorer , såsom salg , public relations og retshåndhævelse , samt i mere personlige indstillinger involverer flirte og venskab

Øjenkontakt


De fleste mennesker antager , at hvis en person ikke holde øjenkontakt , er de lyver om noget . Men , øjenkontakt er i sig selv en vildledende indikator for følelser . Hvis du rent faktisk forsøger at få en samtale med en person og samtidig opretholde øjenkontakt hele tiden , vil du sandsynligvis mislykkes . Øjenkontakt kan vise aggression i en dyr måde , og det udløser en primal og ubevidste reaktion nervøsitet og ubehag . Det kan endda fremkalde komplet frygt og paranoia i nogle mennesker . Det virker en smule baglæns , men mennesker, som er bevidst lyver , vil ofte forsøge at holde øjenkontakt længere end normalt , i et forsøg på at få dig til at tro, at de ikke forsøger at snyde dig .

Hænder og Håndtryk


gestikulerer med hænderne kan betyde mange ting . En masse mennesker simpelthen har en vane med at tvangsmæssigt gestikulerende , når de taler , mens andre kan gestus ud af irritation , nervøsitet eller når i dybe tanker. Bortset fra gestikulerer til vægt , kan hyppig berøring af hænder eller arme angiver nervøsitet . At røre ved ansigtet, især hagen , læber og kinder , ofte indikerer tænkning . Håndtryk er en anden nøgle . Alle er bekendt med den aftale-forsegling stærke håndtryk , men denne form for pres bruges også , når en person forsøger at gøre sin betydning eller tillid . En svag , hurtig håndtryk er ofte en indikator for ubehag eller frygt .

Stance


Den mest almindelige og let genkendelige defensiv holdning er stående eller siddende med armene krydset over brystet . Dette er en særlig stærk indikator i kvinder , som dækker brystet kan omfatte andre ting, som godt og er en dobbelt stopskilt til dem der forsøger at flirte med hende . Når en person er siddende eller stående opad , med hænderne i lommerne eller hooked på et bælte , som er en åben holdning . Denne holdning er udtryk for modtagelig følelser , og den enkelte er sandsynligt lytter og er interesseret i hvad du siger . Desuden, hvis den enkelte sidder med krydsede ben , læner sig væk fra dig eller siddende sidelæns , er , at personen nok følelse defensiv . Hvis du forsøger at få nogen til at føle sig mere komfortable med dig , skal du sørge for at vedtage de åbne stillinger selv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.