sundhed sikkerhed på arbejdspladsen

Det er vigtigt at bevare dit helbred både hjemme og på din arbejdsplads . Ifølge Sundheds- og produktivitet blandt amerikanske arbejdere , en kort udstedt af Commonwealth Fund i august 2005 , er arbejdet produktion tid tabt , når arbejdere ikke til at opretholde deres sundhed og skal blive hjemme for at komme til hægterne. Det er derfor til gavn for arbejdspladser at give de ansatte sundhedssikkerhed viden og uddannelse

Du skal bruge: .
Reverse- osmose filter med boliger og 3/8-inch Barb fittings
Vandpumpe ( 0 til 20 psi ) med trykregulator og 3/8-inch Barb fittings .
Differenstryk manometer ( 0 til 20 psi ) med 3/8-inch modhager fittings .
Klar , fleksibel plastslange , 3/8-inch indvendig diameter , mindst fire meter lang .
To modhager-type 3/8-inch " Tee " fittings .
Utility kniv .
Rene indsamling fartøj ( spand , kande osv.
) .

Forberedelse


Medarbejdere bør udarbejdes i tilfælde af en sundhedsmæssig nødsituation . En virksomhed kan kun give så meget hjælp , når det kommer til sundhed sikkerhed . Institut for indenrigs Office of Occupational Health and Safety anbefaler , at medarbejdere holder en 3-til 5-dages levering af medicin låst fast i deres skriveborde i tilfælde af en nødsituation , når de ikke kan forlade kontoret.

Sikkerhedsudstyr


Sikkerhedsudstyr bør være let tilgængelige i dit kontor i tilfælde af en nødsituation . Sikkerhedsanordninger omfatter en automatisk ekstern defibrillator ( AED ) , som giver et stød til en person, som har gået ind i hjertestop , førstehjælpsudstyr , og CPR masker for at mindske risikoen for væske overførsel , når man udfører hjertemassage .

Forebyggelse /Løsning


Arbejdspladserne bør give årlige sundhed uddannelse i sikkerhed for de ansatte . Nogle sundhedsmæssige topic valg omfatter CPR , førstehjælp , AED træning , stress reduktion , motion , sund kost og evnen til at genkende symptomer på sundhedsmæssige forhold såsom slagtilfælde og karpaltunnelsyndrom .

Tilgængelighed


Når det er muligt , kan virksomheder beskæftiger på stedet sygeplejersker eller læger . Planer kan også udvikles til en on- site fitnesscenter eller for at give medarbejderen godtgørelse for gym medlemskab for at tilskynde dem til at engagere sig i at leve sundt . Virksomheder kan også købe sunde snacks såsom frugt og grøntsager til kontor sammenkomster .

feedback

Arbejdsgivere kan overvåge deres arbejdsstyrker for at finde ud af, hvad sundhed sikkerhed emner der er vigtigst for dem . Fra disse undersøgelser , kan virksomheder udarbejde hensigtsmæssige sundhedssikkerhed uddannelses-og arbejdsprogram for deres kontorer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.