sundhedsmæssige risici ved kontorprintere

Laserprintere er den moderne trykkerier af kontorer over hele verden . Uanset om enkeltstående eller indgå i en kopimaskine , at laserprintere bruger alle toner danner billederne på siden . Toner er sammensat af partikler af kulstof blandet med polymerer . Det er smeltet og smeltet til papiret på udskriften . Nylige undersøgelser har bekræftet , at små partikler af toner frigives til luften, når printerne er aktive

partikelforureningen


Luftforurening fra industrien , rygning og udstødning fra biler indeholder alle små partikler , der udledes i den luft, vi indånder . Over tid kan disse partikler skader lungevævet .

ultrafine partikler


Undersøgelser af partiklerne i kontormiljøer med en printer dukke op til 10 gange mere UFP ( ultrafine partikler ) end den omgivende luft . Forskere der har undersøgt de partikler har vist, at disse kommer fra printeren i form af flydende partikler af smeltet toner .

lungesygdom


ultrafine partikler kan ikke filtreres bort af lungerne . Langvarig eksponering kan forårsage partikler lungesygdom , og som i rygning , kan oprustning i sidste ende bidrage til lungekræft .

Høj Emitters


Nogle printere undersøgt udledes større mængder partikler end andre . Nogle udsendes ingen partikler på alle . Andre udledt lige så meget som en typisk ryger . I alle tilfælde , der udsendes printere med nye blækpatroner flere partikler og udskrivning af billeder , der kræver mere toner forårsager flere partikler , der skal afgives til luften .

Fremtidsforskning Needed

De foreløbige undersøgelser viser kun , at printere udleder UFP og anbefaler , at de anbringes i godt ventilerede områder . Yderligere undersøgelser vil angive, hvor alvorlig en fare kontorprintere er, og om de skal komme med advarsler .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.