vigtigheden af vandkvaliteten test

Vand er afgørende for overlevelsen af alle levende ting . Men for at finde ud af , om det vand du drikker og bruger til husholdninger er pålidelig og sikker , og om fisk i den offentlige vandveje er negativt påvirket af menneskelig aktivitet , er vandkvaliteten kontrolleres regelmæssigt ved vandhanen , godt eller streame . Kend vandets fysiske , kemiske og biologiske egenskaber giver eksperter at afgøre, om det er egnet til drikkevand , kunstvanding i landbruget , beskyttelse af vandlevende organismer og andre anvendelser

Betydningen af test


I USA , landbrugs- afstrømning og by-og spildevandsudledninger bidrager til forureningen af vores vandressourcer . Næsten 40 procent af vores floder ikke lever op til rent vand standarder , og en anslået 7 millioner amerikanere bliver syge hvert år fra forurenet vand fra hanen , ifølge Clean Water Action . Rutinemæssig testning af offentlige forsyning af drikkevand er med til at sikre, at de mødes den offentlige sundhed og miljømæssige standarder fastsat af U. S. Environmental Protection Agency ( EPA ) og statslige instanser .

Skal jeg teste?


Offentlig, også kendt som kommunale , drikkevand systemer reguleret af EPA giver 90 procent af amerikanerne med deres drikkevand . Disse leverancer er testet rutinemæssigt for patogener , radioaktivt materiale, giftige kemikalier og snesevis af andre forurenende stoffer , og leverandører er forpligtet ved lov til at fremlægge årlige testresultater til kunderne . Ansvaret for afprøvning private vandforsyninger ligger generelt hos grundejere. Den Cornell University Cooperative Extension anbefaler teste din private vandforsyning , før de køber et hjem , og når en ny vandforsyning er udviklet og foreslår årlig undersøgelse for bestemte forurenende stoffer .

Offentlige Water Systems


Offentlige vand -systemets hente vand kommer fra floder , fjedre og reservoirer tilsluttet samme system . Vandet generelt er af bedre kvalitet, fordi de har ressourcer til at opfylde testkravene . Forbrugerne bekymrede for vandkvaliteten eller overholdelse krænkelser kan anmode deres leverandør at fremlægge kopier af vandbehandling rapporter . Du normalt ikke behov for at teste vand fra et offentligt vandsystem , medmindre du opleve gastrointestional sygdom , er bekymret over tilstedeværelsen af bly i rør eller på anden måde har mistanke om , ifølge University of Georgia Cooperative Extension Service .

Private Vand Systems


De fleste private drikkevandet hentes fra brønde , selvom det også kan komme fra damme og fjedre . Forbrugerne har ansvaret for at opretholde kvaliteten af deres private vandforsyning ved at foretage deres egne test og mindske potentielle forureningskilder , der spænder fra husholdningskemikalier at forurene grundvandet efter uhensigtsmæssig bortskaffelse for privatkunder septisk systemer, der ikke er blevet adskilt fra brønde . Regelmæssige vandkvaliteten test kan hjælpe dig med at afgøre , om indholdet af testede stoffer overstiger føderale og statslige standarder og hjælpe dig med at identificere foranstaltninger, der skal træffes for at korrigere eventuelle problemer .

brøndvand Tests

forstå, at mange vandkvaliteten test giver kun grundlæggende oplysninger om et godt vand- kvaliteten , og nærliggende arealanvendelse bør overvejes , når det besluttes , hvorvidt supplerende test er nødvendige i henhold til Massachusetts Department of Environmental Testing . Hvis du mener, at din vandforsyning er forurenet , eller hvis du observere rust , hårdt vand , ubehagelige lugte eller andre generende problemer , kan du få vandet testet for bestemte forurenende stoffer. En anden mulighed er at søge råd fra fagfolk i samarbejdet forlængelse , folkesundhed og forvaltning af vandressourcer departementer og organer, ifølge Cornell University .

inddragelse af borgerne

Overvågning offentlige vandveje bidrager til at identificere ændringer i vandkvalitet , levere data for udformningen af forurening forebyggelse eller afhjælpning programmer , og reagere på kemikalieudslip og andre nødsituationer . Forskellige offentlige og private instanser er ansvarlige for overvågning, og mange er afhængige af hjælp fra frivillige monitorer til at bygge styring af lokale farvande , bl. a. gennem indsamling af vandkvalitetsdata og fremme af beskyttelse af afvandingsområder . At lære at blive frivillig skærm , herunder hvordan man starter et overvågningsprogram i dit community , skal du besøge EPA online ( se Resources ) .

studerendes engagement

Der er mange kilder til information om frivilligt vand overvågning for studerende . EPA 's online National Directory of Volunteer Vand Skærme er et godt sted at starte , som det er US Geological Survey 's Water Science For Skoler hjemmeside . Et andet program , World Water Overvågning Day ( WWMD ) fremmer det internationale uddannelse og opsøgende gennem frivillige overvågning , der finder sted årligt fra 22 marts-31 december . WWMD er officielt fejret den 18. september . Programmet giver testkit , studerende uddelingskopier og lektionsplaner .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.