Tylenol effekter på leveren

I juni 202C US Food and Drug Administration ( FDA ) har tvunget medicinalfirmaerne til at omfatte advarsler om potentialet i leverskader på alle lægemidler indeholdende paracetamol . Selv acetaminophen er fundet i mere end 600 medicin , er det kun anerkendes af de fleste forbrugere , som den aktive ingrediens i den firmanavn Tylenol

Identifikation


Acetaminophen , ofte betegnet som APAP i receptpligtig medicin , er det aktive indholdsstof i både recept og nonprescription medicin . Acetaminophen er identificeret med mere end 70 % af befolkningen i henhold til sin populære brand identitet , Tylenol . Omvendt er visse nonprescription medicin , der fokuserer på specifikke behandlinger , såsom forkølelse og influenza symptomer , søvnløshed og allergier , ofte er overset , når advarer mod paracetamol overskud.

Effects


Forbrug af paracetamol ud over dens anbefalede dosering kan resultere i skader til leveren , der spænder fra akut leversvigt til døden . En anslået 400 dødsfald i USA alene , henføres til acetaminophen . Taget i passende mængder , dog acetaminophen er sikkert for langvarig brug .

Overvejelser


FDA anbefaler også, at hvis du spiser mere end tre alkoholholdige drikkevarer om dagen , du afstå fra forbrugende et beløb af paracetamol . Drikke tre alkoholholdige drikkevarer om dagen over en længere periode er kendt som alkohol-induceret-leversygdom ( ALD. ) ALD , bortset fra at tage acetaminophen , er allerede en førende dødsårsag i USA .

Identifikation


De fleste overdoser af paracetamol sker primært på grund af manglende undervisning om de forskellige medikamenter , der indeholder stoffet . Ud over de over -the-counter ( OTC ) specialiserede produkter , som isolerer visse medicinske sygdomme , er acetaminophen indeholdt i andre populære receptpligtig medicin såsom Davocet , Vicodin og Percocet . Der er i øjeblikket mere end 600 OTC og receptpligtig medicin , der indeholder paracetamol .

Overvejelser

Acetaminophen er også blevet identificeret som en årsag til leverskader og maveblødning , selv når anbefalede doser er opfyldt . Forskning har vist , at dette skyldes den genetiske stamme identificeret som CD44 . Selv om det endnu ikke er forstået præcis , hvordan acetaminophen påvirker denne stamme , identifikation , at forskerne kan identificere og forhindre fremtidige dødsfald .

Forebyggelse /Solution

I juni 202C FDA kræver, at al medicin , der indeholder paracetamol , sammen med medicin klassificeret som non-steroide anti-inflammatoriske , udskrive advarsler om de risici der er forbundet med at tage dem på både den ydre emballage samt på selve flasken . Ud at informere forbrugerne om mulighederne for leverskader og maveblødning , er fabrikanten forpligtet til at inkludere de aktive ingredienser på emballagen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.