akupunktur på øret at holde op med at ryge

Du har gjort flere forsøg på at give op med at ryge , men gang på gang den uimodståelige lyst til en nikotin fix har saboteret jeres indsats . Du har prøvet en række forskellige ryge-ophør værktøjer, herunder nikotinplastre , tyggegummi og sugetabletter , samt et receptpligtigt lægemiddel beregnet til at undertrykke dit behov for nikotin , men ingen af dem formåede at få dig , hvor du vil hen . Måske er det tid til at give akupunktur en chance

Hvordan virker det ?


Anvendelsen af akupunktur som et redskab til at stoppe rygning er vokset i popularitet i de seneste år . Nogle rygere har vænnet sig med succes gennem akupunktur alene , mens andre har fundet det nyttigt i kombination med andre ryge-ophør hjælpemidler . Akupunktur er den gamle kinesiske medicinske behandling for smerter , sygdom og endda afhængighed , hvor små nåle er strategisk indsættes på centrale steder i kroppen . Ifølge traditionel kinesisk medicin , er disse steder på centrale mellemrum langs veje eller meridianer , hvorigennem kroppens livskraft strømme . Advares om, at hvis du beslutter dig for at prøve akupunktur som en måde at stoppe med at ryge , er proceduren næsten altid indebærer placeringen og manipulation af nåle i ørerne . Det ser måske smertefuldt, men dem der har prøvet akupunktur insistere på, at det er virkelig ikke .

The Art of Akupunktur


Bag den praksis, akupunktur er troen på, at den samlede trivsel i den menneskelige krop er afhængig på en energisk flow af energi , der er kendt af den kinesiske som Qi , i hele kroppen . At forbedre den overordnede sundhed og behandle særlige gener , akupunktører indsatsområder , hvor strømmen af Qi synes at være hæmmet . Find en autoriseret akupunktør i dit område , og sørg for at forhøre sig om akupunktør erfaringer i at håndtere ryge-relaterede sager .

Energi Strømme


akupunktører har alle deres egen specielle teknikker til løsning af problemerne med rygestop . Dog vil alle kigge efter point på øret , når de fastslår, at strømmen af energi er lav . At bidrage til at vende denne svækket gennemstrømning af energi , vil små nåle indsættes på de udpegede mødesteder . Typisk vil fire eller fem nåle bruges til hver samling , og du kan blive bedt om at komme tilbage for flere sessioner for at fuldføre behandlingen .

målpunkter


Diane Joswick , en licens akupunktør , peger på nogle af de punkter på øret , der er mest sandsynligt, at være målrettet for at hjælpe en patient op med at ryge . Disse omfatter Shen mænd , der er placeret på den øverste halvdel af øret , men ikke relateret til nogen bestemt organ , og andre punkter på øret , som er bundet til et velfungerende nyrer , lunger og appetit . Joswick påpeger, at akupunktur behandlinger for rygestop engang er udvidet til at omfatte et par punkter andre steder på kroppen.

vil det fungere ?

Der er ikke noget videnskabeligt bevis for , at akupunktur med succes vil ende din afhængighed af nikotin . Dog har mange tidligere rygere fundet succes i sparker den vane , nogle gennem akupunktur alene og andre , der brugte akupunktur i kombination med andre ryge-ophør hjælpemidler . Du bliver nødt til at se for dig selv, hvor godt det virker for dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.