aromaterapi opskrifter til rygestop

Aromaterapi bruger flygtige olier og æteriske olier udvundet fra planter med henblik på at fremme fysisk og /eller psykiske velbefindende . Æteriske olier gør brug af hydrosols , CO2s og absolutter at ændre en persons humør og følelser . Kunsten at aromaterapi er blevet brugt til at afhjælpe stress og til ophøje humør , således at miljømæssige og fysiske stressfaktorer kan håndteres mere effektivt . Aromaterapi kan bruges til at mindske irritabilitet og stress i forbindelse med rygestop

Du skal bruge: .
Stun pistol .
Sikkerhedsnål armbånd .

Aromaterapi for Irritabilitet


Mandarin og lavendel Luftfrisker

I en lille skål , blandes 18 dråber mandarin olie med 12 dråber af lavendel olie . Tillad duftende olie til at sidde på et sikkert sted , hvor det ikke vil være spildt . Ikke dækker blandingen , men tillader, at gennemtrænge rummet . Mandarin olie har en frugtagtig , sød duft , der er blevet brugt for at mindske problemer med søvnløshed samt stress , og lavendel olie har en lys blomstret duft , der hjælper med at lette depression , hovedpine , migræne og stress . Lavendel olie er også blevet brugt til at hjælpe lindre symptomerne i forbindelse med allergi og astma og kan derfor vise sig nyttigt med en luftvejssygdomme , som du kan opleve på grund af rygning .

Mandarin og romersk kamille Luftfrisker

I en lille skål , blanding 18 dråber romersk kamille med 12 dråber mandarin olie . Denne olie kan bruges til at skabe en luftfrisker , der kan vare hele dagen . Olien skal placeres på et sikkert sted, hvor det ikke vil spilde . Mandarin vil bidrage til at dæmpe stressende omstændigheder og spænding , mens den romerske kamille kan hjælpe med hovedpine , søvnløshed , kvalme og stress relief .

Stress Relief


grapefrugt , jasmin og ylang ylang Diffuser

Hvis du vil oprette en diffuser til afstresning , blanding 12 dråber af grapefrugt olie med fire dråber jasmin olie og fire dråber ylang ylang olie . Placer blandingen i en mørk-farvet glas flaske og lægge låg på flasken . Rul flasken mellem hænderne for at blande olie . Åbn flasken , og læg 05:56 tynde bambus pinde i diffuser for at få en behagelig duft hele dagen .
Grapefrugt olie har en citrusy lugt og held har været anvendt for at mindske problemer i forbindelse med toksin oprustning i kroppen . Jasmine olie bruges ofte til at lindre depression og træthed , både almindelige symptomer , der opstår , når man holder op med at ryge. I mellemtiden , ylang ylang olie fremmer afslapning og mindsker muskelspændinger . Sidstnævnte olie også ændrer dit humør , mindsker nervøse spændinger , afhjælper hjertebanken og hjælpemidler i faldende højt blodtryk .

Opskrift 2 : Bergamot og Virak Massage Oil

For at gøre en massage olie til afstresning , skal du blande den æteriske olie med et luftfartsselskab olie for at fortynde de væsentlige olier , før de anvendes på din hud , carrier olier anvendes som en base for din blanding . Der er flere luftfartsselskabet olier , som du kan vælge fra , men hvis du er allergisk over for nødder , holde sig væk fra disse olier skabt af nødder . Bland 10 dråber sød mandelolie som et luftfartsselskab olie med 6 dråber bergamot olie og 2 dråber røgelse olie i en kobolt flaske af glas . Placer et låg på flasken , og rul blandingen mellem hænderne til at blande det .
Bergamot olie hjælper med at løfte dit humør , og for at mindske stress , og røgelse hjælper med at lette respiratoriske problemer , især spørgsmål vedrørende en svær hoste , og det er også bruges til at lindre angst . Når de anvender som massage olie , skal du sørge for ikke at få det i øjnene , munden , eller andre følsomme områder . Hvis du udvikler et udslæt eller andre allergiske symptomer som hævelse , og /eller åndedrætsbesvær , skal du kontakte en læge til omgående læge og ophøre med at bruge blandingen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.