atrazin faktaark

Atrazin er et herbicid anvendes primært på gårde og langs veje og jernbaner . Den amerikanske Environmental Protection Agency ( EPA ) mandater , at det kun uddannede folk får lov til at sprøjte dette stof , som kontrollerer bredbladet og græsklædte ukrudt

Generel sikkerhed


Det amerikanske Department of Health og Human Services ( HHS ), at den brede offentlighed formentlig ikke udsættes for atrazin . Forskere sjældent finder det i prøver af levnedsmidler , og selv om den kan skylles ud i vandløb , er det ikke ophobes i fisk eller andre levende organismer .

Bolig og Arbejde Faktorer


Mennesker, der lever og arbejder på en gård , kan blive udsat for atrazin hvis den sprøjtes der . Arbejdstagere, der anvender spray og de ansatte på fabrikkerne , hvor atrazin er lavet også kan blive udsat for stoffet .

andre risikofaktorer


Mennesker kan blive udsat for atrazin ved at drikke vand fra forurenede boringer , svømme i forurenet vandløb og grave i snavs , der indeholder atrazin . EPA har konstateret, at 3 parts per billion af atrazin i godt vand er sikkert .

Animal Research


Forskere har konstateret, at dyret udsættes for høje niveauer af atrazin er forbundet med lever , nyre og hjerte skader . Drægtige dyr produceret nogle afkom med fødselsdefekter og lav fødselsvægt . Atrazin er også forbundet med udviklingsmæssige defekter i haletudser .

Graviditet Overvejelser

Ifølge HHS , nogle gravide kvinder udsat for atrazin fødte tidligt eller havde babyer med lave vækstrater . Imidlertid blev disse kvinder også udsættes for andre kemikalier , der kan have været ansvarlig for disse effekter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.