billige måder at rense vand fra hanen

Rensning af vand er ikke bare en god måde at få det postevand smag ud af vandet , der kommer i dit hjem , er det også et spørgsmål om sikkerhed . I tilfælde af at et rensningsanlæg fejler eller en vandledning pauser , der billig og hurtig måde at rense din vandforsyning kan være forskellen mellem sunde , rent drikkevand og uhygiejniske vand , der kan gøre dig syg

Kogende vand


Den billigste , men også en af de mest tidskrævende metoder til at rense vandet er simpelthen at koge det . Under kogning ikke dræbe alle de mulige forureninger , der kan findes i en plettet vandforsyning , det dræber det mest farlige bakterier og gør kemikalier føjelige . For at få de bedst mulige resultater fra kogende dit vand , sikre, at den koger for ikke mindre end et helt minut på et højt , rullende kog . Kogningen længere kan dræbe flere af de bakterier .

Carbon Filtration


Filtrering postevand gennem en kulfiltrering enhed er en fremragende metode for folk der ønsker at fjerne elementer såsom klor eller sod fra deres vand samtidig fjerner dårlig lugt og andre fælles forurenende stoffer. Hvad adskiller kulfiltrering fra nogle andre metoder til vandrensning er, at du kan opbygge din egen kulfiltrering system ved hjælp af lidt mere end PVC rør , aktivt kul og Polyfiber materiale .

Indkøb en filter


Priser på nogle modeller af vand filterenheder er faldet drastisk , og filtre er mere bredt tilgængelige end tidligere . Vandhane-baserede filtre kan findes i butikkerne for så lidt som $ 20, og andre filtrering enheder såsom kander , at du gemmer i dit køleskab kan gå for så lidt som 12 dollars .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.