bivirkninger af Reminyl

Reminyl , generisk kendt som galantamin , er et receptpligtigt lægemiddel til behandling af symptomerne på demens . Bivirkningerne af Reminyl , som det er tilfældet med receptpligtig medicin , kan variere i sværhedsgrad på grund af dosis størrelse og de enkelte

Hvad er Reminyl ?


Reminyl bruges til at forbedre funktionen nervecellerne i hjernen . Den specifikt forhindrer nedbrydningen af acetylkolin , et kemisk stof i hjernen , den manglende som får symptomer på demens . Dette kemikalie er af afgørende betydning for argumentation og tænkning mekanismer i hjernen og stimulerer mental skarphed . Det bruges ofte til dem, der lider af mild til moderat demens på grund af Alzheimers sygdom . Det skal bemærkes, at selv Reminyl kan forsinke eller endda vende virkningerne af demens , er det ikke en kur .

Brug Reminyl


Reminyl bør tages nøjagtigt som ordineret af en læge . Nøje følger de dosis og forældelsesfrist . Reminyl er ofte tages to gange dagligt under måltider og med et helt glas vand . Kapslen må ikke tygges eller bidt for at undgå en uensartet frigivelse af medicin i kroppen. Især for at Reminyl er, at dosis størrelse starter små og stigninger over en periode . En ventetid på 4 uger mellem dosisjusteringer er vigtigt

alvorlige bivirkninger


Alvorlige bivirkninger ved at bruge Reminyl omfatter brystsmerter , langsom puls . sort eller blodig afføring , svaghed , forvirring , ekstrem tørst , og varmt huden , hoste blod og uregelmæssig urinering . Hvis en person oplever nogen af disse bivirkninger , er øjeblikkelig lægehjælp anbefales .

almindelige bivirkninger


Brugere af Reminyl har oplevet følgende almindelige og mindre alvorlige bivirkninger : svimmelhed , naseau , opkastning , gas , tab af appetit , vægttab og hovedpine . Selv om disse bivirkninger er mere almindelige og mindre alvorlige , hvis et eller flere vedvarer , søg lægehjælp , da det kan betyde et mere alvorligt problem .

Advarsel

Du må ikke tage en dosis større end foreskrevet . Hvis en dosis glemmes , skal du ikke tage en dobbelt dosis for at kompensere . Dehydrering kan opstå, hvis tilstrækkeligt vand ikke indtages i løbet af dagen . Sørg for at forbruge fra 6 til 8 store glas vand om dagen . Må ikke indtage alkohol under Reminyl . Ifølge Drugs. com , bør et individ med leverproblemer ikke tage en dosis større end 16 milligram per dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.