brandsikkerhed lektionsplan ideer

Et hus brand er rapporteret i USA hver 60 sekunder, og hvert år brande dræbe en anslået 3. 000 mennesker og sårer en anden 14. 000 . De grupper har størst risiko for brand-relaterede dødsfald er voksne over 70 og børn under 5 år. Den rigtige lektion planen kan lære børn om farerne ved brand og måder at holde sikker

Forskellige typer af røgalarmer


Smoke . alarmer er centrale for brandsikkerhed . Indånding af røg er den primære årsag til brand-relaterede dødsfald , og to tredjedele af alle brand-relaterede dødsfald forekommer i hjem uden røg alarmer .

Lær børn om vigtigheden af røgalarmer , og fortælle dem om de to typer af alarmer : ion type og fotoelektriske type . Ion typer er billigere og reagerer hurtigere at åbne ild . Fotoelektriske typer er mindre tilbøjelige til at reagere på madlavning brande-den primære årsag til de fleste hjem brande-men de reagerer hurtigere på ulmende brande . Den bedste praksis er at have en af hver alarmtype i hjemmet .

Gør røgalarmer arbejde?


De batterier i røgalarmer skal testes hver måned . Det er også vigtigt, at alarmer skal placeres korrekt . Loftmonteret alarmer bør installeres mindst 4 inches fra den nærmeste væg , og væg-monteret alarmer skal installeres fra 4 til 12 inches væk fra loftet .

Har børn finde og teste hver brandalarmen i deres hjem . Vis dem , hvordan man udarbejder en log over , da røgalarmer blev kontrolleret, og når batterierne er blevet erstattet . Dette vil gøre det muligt for familien at spore , når alarmerne har brug for nye batterier . Røgalarmer bør også udskiftes hvert 10 år .

Flugtruter


Design brandtrappe planer . Har hvert barn tegne en plantegning af hendes hjem , der omfatter vinduer og døre , og få hende til at identificere to måder ud . Har børn praksis deres flugt planer på forskellige tidspunkter af dagen .

Har børn beslutte et sted væk fra hjemmet for familiemedlemmer at mødes , når de har sluppet .

Mind børnene om, at under en brand , skal de forblive lav til jorden for at undgå røg . De kan også bruge bagsiden af deres hånd for at kontrollere døre for varme , før du åbner dem . Fortæl dem, at når de er ude sikkert , de må ikke genindtræde i huset .

Brand Scene


Præsenter forskellige scenarier til børn, og har dem med at identificere brandfare og forklare hvorfor de er farer . Disse kan omfatte følgende :
Slidte ledninger fra elektriske apparater .
Elektriske ledninger under gulvtæpper eller møbler .
Kampe og lightere inden for rækkevidde for børn .
Ildsteder uden maske skærme .
Lamper med materialer draperet over dem .
Køkkenruller for tæt på ovnen .
Overbelastede stikkontakter .
Candles tæt på stoffet .
Rumopvarmere tæt på brændbare genstande .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.