den bedste metode til at stoppe med at ryge

Rygere er interesseret i at holde op med over en lang række valgmuligheder . Casual rygere , der hengiver efter et måltid eller mens socialt samvær vil kunne finde det mindre ulejlighed at stoppe end en pakke om dagen ryger . Nogle vil måske er bedst at holde op pludseligt , mens andre kan drage fordel af fravænning og røg-erstatning produkter . Ofte tager det trial and error at finde ud af hvilken metode der er bedst for dig

Hvorfor det er vanedannende


Formentlig det mest vanskelige vane at bryde , er rygning siges at være så stærkt vanedannende , fordi nikotin , et kemikalie, som ændrer hjernens funktion . Det er kendt som en " styrkelse " stof , og rygere vil have det på trods af dens skadelige virkninger . Rygning gør hjertet slå hurtigere , constrictsf venerne og øger blodtrykket . Langsigtede virkninger kan omfatte alt fra tænder farvning , for tidlig aldring , tandkødssygdomme og infertilitet til alvorlige lidelser som kræft , hjertesygdomme , slagtilfælde , astma og en svækket immunsystem .

Afslutning Metoder


Den " kold tyrker " metode , hvor en ryger afsluttes straks, er den enkleste , men det har også den højeste forekomst af tilbagefald . Hvis kold tyrker er dit valg , skal du masser af styrke-såsom en stærk støtte system eller noget at besætte stedet for at ryge , ligesom tyggegummi eller motion .

at vænne dig gradvist skære ned på antallet af cigaretter du ryger om dagen . Recidiverende er også nemt med denne metode.

Flere virksomheder fremstiller nikotin tyggegummi produkter til at hjælpe rygere holde op . Brand navne omfatter Nicorette , Nicoderm og COMMIT . Disse tandkød arbejde ved at slippe en lille mængde nikotin i dit system , som letter trang og abstinenser . Disse hjælpemidler er blevet rapporteret at øge succesraten blandt quitters med så meget som 30 procent , og at bidrage til at bekæmpe vægtøgning , der ryger frygt, når de holder op .

også leveres som en at holde op med støtte i nikotin pathc , der ligner en kæmpe Band-Aid og arbejder på samme måde som nikotin tyggegummi produkter ved også administrerer små mængder af stoffet for at hjælpe med trang til fravænning processen . Afhængigt af styrken af nødvendige nikotin , er plastret bæres på kroppen mellem 12 og 24 timer i døgnet , den ene er placeret på et andet område af huden hver gang . Denne teknik er blevet sagt at være meget effektive til at styre abstinenserne . Men selvom du ikke længere udsætte dine lunger til tjære og røg , er du stadig sætte nikotin i kroppen . Så hvis det ikke lykkes, er det bedst at gå videre til en anden metode hellere før end senere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.