ergonomisk stol retningslinjer

Ergonomiske stole undgå skader på muskler i ben, ryg og skuldre . Mange mennesker tilbringer timer hver dag sidder i deres kontorstol udføre deres job . Stress til musklerne i benene , ryg og skuldre kan være forårsaget af akavede siddepladser , skyder og gentagne bevægelser . Men der er nogle gode retningslinjer , når de vælger en ergonomisk korrekt stol , herunder polstring , stolen målinger og din generelle holdning , end der kan bidrage til at afhjælpe eller fjerne ubehaget

ergonomisk stol Funktioner


Den funktion en ergonomisk stol vil forbedre " produktivitet , sundhed , sikkerhed og komfort for mennesker " i henhold til National Health Institute . Dette opnås ved at tillade en person at bevæge sig frit uden at hæmme deres opgaver . Brug den korrekte stolen reducerer smerte og skade i forbindelse med gentagne gange at skulle lægge et pres på muskler gennem gentagne bevægelser .

Stol Padding


En stol sæde og ryg skal polstret med åndbar stof , der giver mulighed for luftcirkulation mellem stolen stoffet og tøj . Din stol skal ikke være for blød og yde faste støtte . Hvis et sæde er for blød , vil få din krop til at tilpasse sig, hvilket pres på dine muskler , hvilket resulterer i træthed .

Stol Målinger


Stol målinger omfatter sædehøjde , bredde , dybde og hviler for ryggen og arme . Højden af dit sæde bør være fra 16 til 20,5 inches , afhængig af din højde . Lårene skal være vandret og underben lodret med fødderne hvilende fladt på gulvet . Albuerne skal være en 90- graders vinkel . Sædet bredde skal kunne indstilles så den kan skrå 0 til 10 grader . Din stol skal også dreje . Ryglænet bør yde lændestøtte og justere i vinkel og i højden . Det bør give mulighed for en 90- graders vinkel mellem rygsøjlen og lår . Armlæn bør ikke begrænse bevægelse og er valgfrie .

Stol Anbefalinger


Retningslinjer for stol anbefalinger er tilgængelige om American National Standards Institute og Environmental Health and Safety Center . En ergonomisk stol vil give dig mulighed for at sidde med ryggen mod stolen og samtidig støtte nederste del af ryggen . Stolen skal justere , så nederste del af ryggen holder sin naturlige kurve . Dine fødder skal ikke dingle frit og stolen skal lavere, hvis det er påkrævet . Hvis du er høje , bør stolen hæve , så dine knæ ikke er alt for tæt på hagen . Bunden af stolen skal have fire eller fem ben , så at det ikke vil vælte med bevægelse .

Overvejelser

Stol kropsholdning er lige så vigtig som stolen selv . Mens du skriver eller udfører andre arbejdsrelaterede opgaver , bør du ikke bruge armlænene . Dine fødder bør hvile fladt på gulvet og ikke på din stol ben med ben uncrossed . Du skal sidde lige i din stol og ikke bulet , da det kan medføre rygsmerter . Der er også andre elementer , som hjælper med at korrigere kropsholdning som en fodstøtte , dokument indehavere og wristrests , der vil støtte dine håndled , mens du skriver på et tastatur .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.