genbrugsvand proces

First Stage


Going grønne er ikke kun en smart og logisk valg for mange , men er på mode , da mange virksomheder nu stolt tilbyde miljøvenlige varer . Næsten alt menneskeskabt , fra metal og plast til madolie og tøj , kan opdeles i deres grundlæggende elementer før lavet nyt igen . I tilfælde af vand , som allerede er i sin grundform adskiller genvindingsproces fra andre genanvendelige produkter , selv om slutresultatet er fortsat brug af Jordens mest værdifulde naturressource . I vand er genbrugsprocessen , er spildevand , som er fuld af mennesker , menneskeskabte og miljøforurening , anstrengt gennem store grill gerne skærme for at fjerne større stykker affald fra vandet ( klipper , sodavand dåser , blandt andre poster). Dette er nødvendigt for at beskytte behandlingen pumper og maskiner, der benyttes senere fra potentielt skadelige objekter . Befriet for store affald , vandet hele tiden strømmer ind , hvad hedder den " sandfang ", en stor beholder , der forsinker vandstrømmen og giver de mindre forurenende stoffer som skidt , sand og grus til afvikling i bunden af karret og andre forurenende stoffer som olie stiger til overfladen . Denne begyndelse fase er den vigtigste del i genbrugsprocessen , da det fjerner næsten alle de skadelige stoffer .

Anden etape


Den anden fase indebærer anvendelse af biologiske midler til at yderligere rense vandet . Den lidt renere vand strømmer ind i en luftning bassin , et åbent "dam " , der blander vandet med ilt . Indførelsen af bittesmå mikroskopiske organismer spise op meget af overfladen organiske forureninger før selv at blive ubrugelig sagen . Dette er den mest vanskelige fase i genvindingsprocessen , som indførelsen af skadelige stoffer som industriaffald kan bringe hele processen i stå .

Final Stage


Efter oprydningen jobbet er udført af mikroskopiske væsener , vandet løber ind i en anden afdeling , hvor kemiske stoffer ( f. eks klor ) tilintetgøre nogen af de mikroer ikke allerede døde fra den foregående proces . Klorerede vand blandes så med svovldioxid , som vand højt i klorin eller enhver kemisk agens kan skade det naturlige miljø . Som en følge heraf er nogle rensningsanlæg ved hjælp af UV- stråling at befri vandet i mikroer som havende til at gemme store mængder af kemiske stoffer producerer giftige gasser , der skal behandles . Endelig er den fornyede vandet sendes til udledningen , det punkt , hvor det genvundne vand er fortyndet med frisk rindende vand i floder og vandløb . Genbrugsprocessen er i gang og løber problemfrit fra et stadie til et andet , så noget vand rensningsanlæg til at rense mere end 50 millioner liter vand hver dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.