hvad er natriumaluminiumsilikat ?

Natriumaluminiumsilikat er et kemikalie i form af et fint hvidt krystallinsk pulver også kendt som natrium silicoaluminate . Den kemiske formel for natriumaluminiumsilikat er AlNa12SiO5 . Stoffet bruges i mange husholdningsprodukter og som tilsætningsstoffet udpegede E -544

Silikater


natriumaluminiumsilikat , silikone dioxide og mange andre silikater findes i overflod i jordskorpen , ifølge U. S. Food and Drug Administration . Alt liv på planeten , både dyr og planter og hele vandforsyningen indeholder silikater . De er en del af det, vi spiser hver dag . Det er uvist , men hvis de er en væsentlig del af kosten . Natriumaluminiumsilikat , som et fødevaretilsætningsstof , der kun tegner sig for en lille del af den silikater vi indtager .

husholdningsbrug


Natrium aluminoilicate bruges primært som en antiklumpningsmiddel , som forhindrer klumper fra formning i krystallinsk produkter . At stoffet kan findes i husstanden luftfriskere , latex vægmaling og vand blødgørere , ifølge National Institutes of Health .

Food Additive


" E -554 " er udpeget navn for aodium aluminosilikat . Bruges i mange almindelige fødevarer , som f. eks bordsalt , tørret mælkeerstatning og mel , den kemiske formål er at forhindre disse fødevarer fra sammenklumpning . Ifølge FDA , er natriumaluminiumsilikat generelt betragtes som sikker som et tilsætningsstof .

Sundhedsrisici


Selvom nogle kilder har hævdet, at natriumaluminiumsilikat har været knyttet til placenta problemer og Alzheimers sygdom , FDA står ved sine resultater at stoffet bør generelt betragtes som sikker som et fødevaretilsætningsstof . Ifølge FDA resultater og de eneste hændelsen med data understøtter en eventuel sundhedsrisiko var en art-relateret hændelse på renal skade til rotter i forsøg i slutningen af 1960'erne .

Andre navne

natriumaluminiumsilikat findes i mange produkter og er kendt af mange navne . Blandt de andre navne for stoffet , er kiselsyre , aluminium natriumsalt , aluminosilicic syre , natriumsalt , natriumaluminiumsilikat , aluminium natriumsilikat , natrium silico aluminat og Sasil .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.