hvad slags tøj gøre læger bære?

Den hvide pels er blevet synonym med læger i mere end et århundrede , men virkeligheden er , at læger bærer en række af tøj , afhængig af hvor de arbejder , og hvad de gør

Historie


I århundreder , læger bar ingen særlige beklædningsgenstande . Men en øget fokus på hygiejne i slutningen af det 19. århundrede førte til stigningen i den hvide kittel som standard påklædning for læger . Ud over at holde blod og andre kropsvæsker fra lægens tøj , var pelsen praktisk , med dybe lommer til at holde instrumenter til undersøgelse .

The White Coat dag


Selv om mange læger stadig bærer den hvide pels , konventionelle tanker om sin rolle i hygiejne har ændret sig . I juni 202C American Medical Association har anbefalet , at sygehusene forbud læger fra at bære frakker , siger de kan havnen potentielt farlige bakterier og bidrager til udbredelsen af infektionen .

Kirurgisk Scrubs


Læger , der arbejder på hospitaler , og som regelmæssigt gennemføre operationer og andre medicinske procedurer ofte bære kirurgisk krat . Selvom de er standard i dag , kirurgisk skrubber var ikke hverdagskost i operationsstuer indtil 1940'erne .

Business Påklædning


Læger i privat praksis normalt kjole som alle i et kontor indstilling ville . Læger nødt til at bære tøj , der ser professionel, men der er også funktionelle . Iført en dragt ville ikke være praktisk , men iført jeans eller shorts , kan gøre patienterne til at tvivle på lægens troværdighed .

Bind eller uafgjort ?

mandlige læger ofte bære slips enten med eller uden en hvid kittel . Mens passer frakker ikke er praktisk muligt for læger at se patienter , en uafgjort giver luft i professionalisme og troværdighed . Imidlertid har nyere forskning vist bånd kan være en smittekilde-forårsager patogener . En undersøgelse fra 2004 af lægers slips i New York Hospital Medical Center Queens i Flushing , New York , fandt næsten halvdelen indeholdt mindst én mikroorganisme kendt for at forårsage sygdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.