hvordan man finder en god sundhedspleje giveren

En af de vigtigste ting i livet er at finde en god Doc , NP eller enhver anden form for sundhedspleje giveren . Men hvordan kan du vide det? Du går ind i et kontor , og du føler at du er ude af dit område . Du går langs og håber, at de er at give dig den bedste behandling ? Nå , der er et par ting, du kan gøre før , under og efter dit besøg til at hjælpe dig med at finde ud af , om de er rigtige for dig , og hvad du ønsker. Efter alt , er du tillidsfuld denne person med dit liv og helbred . . . og det er meget vigtigt . Disse er et par hinters til at guide dig .
1 .
Saml en telefonbog og se din lokale kontorer . Find ud af deres navne . Derefter tage disse navne og slå dem op på nettet. Hvor? Bevillingsnævn , . . . let . Sygepleje bevillingsnævn , dok. bevillingsnævn . . . og så videre . Alle sundhedspersoner har t have en licens , . . . og hvis der har været nogen fejl eller klager over deres varetægt i fortiden . . . det vil fortælle dig sort på hvidt . Forskning dem . Du ønsker ikke en MD , der har mal-praksis eller patient misbrug . Det er en dårlig ting : )
2
Når du finder en uden dings , skal du gå til kontoret på apt . De vil gøre dig vente , så check dig ind Vær opmærksom på , hvordan de opfører sig . Hvad er den første ting de gør ? De hilse på dig høfligt eller har de ikke engang sige hej ? ( Hvis der ikke er nogen hilsen , og du har aldrig været der før , . . . chancerne er , at du er bare en anden sagsmængde, vandreture i døren ) Har de præsentere sig selv ? Er deres første spørgsmål : Hvordan har du det ? eller Hvad synes at være problemet ? . . . Du ønsker at have en person, der introducerer sig selv og spørge dig Haw du gør . Du ønsker en person , der anmoder masser af spørgsmål , og tager bekymring i, hvem du er , hvad du gør , og alt der har at gøre med dig . Være aktivt involverer i at kommunikere med dem alle spørgsmål, der har at gøre med dit liv og sundhed . I en sundheds situation , hvor dit liv er på spil , kan alle aspekter være meget vigtige: hobby , livsstil , hvad du spiser , personlig pleje , seksuel partner , . . . alting. Stille spørgsmål og besvare det andet spørgsmål . . . sandfærdigt . Og tage noter af medicin de bestiller /diagnose , de giver .

3 .
Når du går ud af kontoret og har stillet og besvaret spørgsmålene . Må din egen forskning , se op diagnosen , lære om det . Viden er halvt fuldendt . Slå op i medicin de bestiller i en PDR ( Læger Desk Reference-du kan finde en til enhver boghandel eller online : ) være opmærksomme på bivirkninger og /eller interaktioner med andre lægemidler eller fødevarer . Dette kan være meget vigtigt at fortælle det til Deres læge . Også tage din medicin som bestilt ! Det er stort . En af de største fejl er folk ikke tager deres meds i den rigtige dosis , tid eller frekvens ( OBS : . Det er KÆMPE med antibiotika, hvis du springer en dosis eller en anden glide op , kan det i høj grad betydning for, hvordan medicineringen virker Ring til din doc kontor ASAP ) . Informér dig selv Amerika !
4 .
Og mest af alt , . . . føler du dig tilpas med den person, der tager sig af dig ? Du er nødt til at have et godt forhold til dem , være i stand til at stole på dem , fortælle dem alt og lad dem forkæle dig . Ærlighed og dedikation til dit helbred er MEGET vigtigt på begge sider af sundhedsvæsenet feltet . Held og lykke på jagt efter den store sundhed kontor . Der er nogle store dem derude . Gud velsigne dig Amerika . Ophold sikkert og sundt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.