hvordan man kan barbere din kones ben

Så du ønsker at gøre noget rart for din kone . Hvad med barbering din kones ben for hende, når man ser på din egen krop fyre , der er bare nogle steder, du ikke kan se . Men du kan se på disse steder for hende . Mobilisere hjælp fra min mand jeg var i stand til at skrive denne artikel , om hvordan man barbere din kones ben

Du skal bruge: .
Hvad skal du , før du forsøger dette projekt ? Din kones tilladelse ville være den første ting, du skal bruge .
 Når du har hendes tilladelse .
 Du skal bruge en skraber og barberskum .
 Jeg synes, at .


1 .
Har din kone stå og anvende barberskum på benene . Du ønsker ikke at anvende det på tykke eller tynde . Sørg for , at hele huden er dækket , at du kommer til at barbere . MÅ IKKE få det i nogen private områder .
2 .
Grib barbermaskine , at du vil bruge og tage korte strøg . Sørg for , at du er barbering mod korn eller den modsatte vej håret vokser .

3 .
Skyl skraberen efter hvert pass , hvis denne måde kan du visuelt se du forlader nogen hår bag . Sørg for , at der ikke er hår tilbage i skraberen , før du tager en anden passere . Hvis håret er tilbage i skraberen vil ikke barbere så godt, triste skraberen hurtigere .
4 .
Når du har en stor nok lap barberet , normalt omkring en palme størrelse område . Gentag trin jeg igennem 3 , men denne gang barbering med kornet , i samme retning håret vokser .
5 .

Efter en hel ben er barberet føler for stubbe , ved at glide din hånd op og ned ad benet . Hvis der er hår tilbage bag dette område vil fylde ru som sandpapir . Hvis der er hår efterladt barbering i samme retning du følte håret .
6 .
Skyl overskydende barberskum eller hår, der er efterladt på benet .

7 .
Gentag trin 1 til 6 for det andet ben .

gode råd og advarsler


 • Må ikke barbere hele benet kun op og ned !
 • Sørg for at du holder skraberen ren og brug kun varmt vand til at rengøre barberblade .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.