hvordan man kan holde dig sikker

Dit velbefindende og personlige sikkerhed bør altid være på forkant med dit sind . Uanset om du bor i en storby , en forstad eller i et landområde , tage sig tid til at administrere din sikkerhed og udnytte de følgende tips til at beskytte dig selv
1 .
kommunikere og altid fortælle din familie og venner , hvor du skal hen på alle tidspunkter . Det betyder ikke noget, hvis du er 15 eller 60 , kan kommunikationen redde dit liv . Din familie kan advare politiet , hvis du ikke når frem til destinationen . Forebyggende foranstaltninger som kommunikation er afgørende .
2 .
REJSER i pakninger NATTEN
Der er sandhed i udtrykket , at der er "sikkerhed i antal. " Når du er ledes at din bil om natten eller at gå på en sene ærinde , at ansætte en anden ledsager dig. Folk , der ønsker at gøre dig skade , vil blive en større trussel for dig , hvis du er alene . Det vil ikke virke fjollet at bede om en escort , vil det være smart og kan redde dit liv .

3 .
STAY VÆK FRA PATH 's mindst Rejst
Må ikke gå ned af veje eller gader , der er ledige , især når du er til fods . Hvis du er til fods downtown i Chicago for eksempel , og du kan se , at få mennesker går på Syd Wabash ved 9:45 pm, så omvej og gå på travle State Street , hvor menneskemængder er rigeligt . Dette er endnu et eksempel på "sikkerhed i antal. "
4 .
holde dine hænder fri
Kriminelle kærlighed jagter kvinder, der har deres hænder besat . Må ikke rode eller kamp med poser eller dit hår . Taler ikke på din mobiltelefon , mens du går eller lytte til iPod 's . Alle disse ting distrahere dig og gøre dig et mål for kriminelle .
5 .

Beware af elevatorer
Stå af elevatoren , hvis du finder dig selv at blive pludselig ubehageligt . Lær at altid stole på din intuition , fordi intuition er den første linje i forsvaret , og det er en intern varsling .
Desuden bør kvinder undgå boarding elevatorer , der indeholder skyggefulde tegn eller alle mænd . Må ikke være bange for at ride elevatoren en etage , og derefter brat komme i gang . Din sikkerhed er i yderste vigtighed og aldrig bekymre dig om " uforskammet optrædener . " Kriminelle er afhængige af ofrene bekymring for at blive vist uhøflig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.