hvordan man kan styrke og øge din naturlige forsvar

. Forøg og styrke din krops naturlige forsvar for bedre sundhed og beskyttelse mod sygdom
1 .
Yoga øger kroppens naturlige forsvar . Det kan forbedre kropsholdning , balance , lindrer stivhed og træthed , overmænd omsætning og visse yoga strækninger kan forbedre orglets funktioner og styrker kroppen.
2 .
En effektiv foranstaltning til at styrke din naturlige forsvar er at falde stress . Stress spiller en vigtig faktor i at holde raske og opbygge en stor immunsystem . Nyde livet , slappe af og tage en tur .

3 .
Undgå at drikke en masse alkohol . Alkohol kan svække immunforsvaret og kroppens naturlige forsvar . Indtagelse af alkohol kan påvirke lungerne evner til at bekæmpe off bakterier . En eller to drinks vil ikke gøre en stor forskel , men at drikke mere end sædvanligt eller få drukket vil
4 .
må ikke ryge og ikke være omkring passiv rygning . Kroppen reaktioner på denne røg i lungerne , og vil reagere . Dette volder skade på lungerne og kan forringe vejrtrækningen .
5 .

Vær sikker på at du får nok vitaminer og spise masser af frugt og grøntsager . Bumpe op zink under forkølelse og influenza sæsonen er mistænkt for at være en hjælper til din krops naturlige forsvar
6 .
Bliv hydreret . Drik masser af væske med juice , hvis du mangler at spise nok frugt og grønt . Undgå at drikke mere end én koffeinholdige drikke om dagen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.