hvordan man pakker nyttig overlevelse poster

Alle skal have en samling af nyttige , væsentlige elementer, der kan gemmes væk i bilen , hjemme eller på kontoret . Disse poster skal være let at få adgang til og få fat i tilfælde af en nødsituation . Dette how-to lister et par af de væsentlige
1 .
Swiss Army Knife
Du kan hente en op for $ 30 dollars eller mindre stort set overalt. Lommeknive kommer i handy for opskæring i dåser , flasker øl eller vin , plast eller emner, som du ellers ikke ville bryde igennem med dine bare hænder . Find dem på sportsudstyr butikker som Gander Mountain eller butikker som TARGET eller Walmart . Du kan også købe læder indehavere til at transportere dem bekvemt på din person .
2 .
æske tændstikker
kampe er gode til belysning brande og skabe en varmekilde . Du ved aldrig, hvornår du vil have en kamp for at redde dagen , så kampe er afgørende for din overlevelse pakke . Hold kampe tørt eller de er ubrugelige . Kan du gøre det ved at dyppe dem i stearinen at gøre dem vandtætte . Når du er klar til at bruge de kampe lige skrabes wax med din finger og lys . Kampen-ikke din finger .

3 .
lommelygter
Da vi allerede taler om lys og varme kilder , lad os gå efter det åbenlyse med lommelygter . Du kan afhente de små , der går på din nøgleringe eller de store du kan gemme i din overlevelse get- en -vejs taske . Bare glem ikke at bestanden op på dine batterier !
4 .
Lommetoerklaeder
jeg ved du tænker , "Et stykke klæde ? " Ja , pakke en stykke stof som et lommetørklæde , fordi de vil komme i handy at skabe sejl til knoglebrud eller forstuvninger og de holder røgen ud i tilfælde af brand og røg indånding . Du kan også tilbyde dem til smukke grædende kvinder i nødsituationer .
5 .

nål og tråd 's
er gode at have i din overlevelse kit , fordi de kan bruges til syning op skjorter eller medicinsk for at lukke sår . Behov og tråd er et must-have .
6 .
blyant og papir
Du ønsker ikke at blive fanget i en situation, hvor du har noget at skrive med eller på . Sommetider vores erindringer kan mislykkes , når vi er ophidser , bange eller over-stimuleret af begivenhederne den en nødsituation . Altid har en handy .
7 .
højt kalorieindhold SNACKS
Pack din taske med nødder eller snacks , som vil brændsel og støtte dig i tilfælde af en nødsituation . Det kan være et stykke tid , før du kan komme til noget spiseligt .

8 .
medicin
altid har en sikkerhedskopi af medicin , du bruger dagligt og pakke dem i din overlevelse taske .

9 .
flaske vand
Kast vand i din overlevelse taske eller endda bære en liter vand med dig i bagsiden af din bil . Du ved aldrig , hvornår du kan blive konfronteret med en situation, hvor der ikke er vand til rådighed, og det er altid bedst at være forberedt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.